Pratite nas preko:
Dilon Denis i Eli Bruk; Foto: Printscreen/Twitter

Borilačke veštine

MMA borac ugušio OnlyFans zvezdu: “Ovo je bilo kao da sam uzela MDMA” (VIDEO)

Na društvenim mrežama, kada su u pitanju borilački sportovi, viralan je postao snimak uoči borbe u kojoj će se sastati bokser influenser Logan Pol i MMA borac Dilon Denis. Njih dvojica će se boriti predstojećeg vikenda, što javnost u Sjedinjenim Američkim Državama prati sa posebnom dozom pažnje.

Ipak, jedna druga situacija prostrujala je mrežama uoči same borbe. Na medijskom događaju pred ovaj meč pojavila se Eli Bruk. U pitanju je popularna bokserka, promoterka i OnlyFans zvezda. Došla je sa određenom željom i ona joj je bila ispunjena.

Naime, kako je Dilon Denis više puta pretio Loganu Polu da će ga ugušiti, Eli Bruk se zaintereovala da uguši i nju. Ona je bila veoma radoznala da vidi kako to izgleda biti “ugušen”. Vrlo brzo je saznala.

Denis ju je uhvatio u polugu oko vrata i pritisnuo je dovoljno da ostane bez kiseonika. Ona je momentalno pala u nesvest, što samo po sebi izgleda jezivo. Međutim, već nekoliko sekundi kasnije je došla sebi i bila oduševljena.

– Onesvestila sam se? Ovo je bilo kao da sam uzela MDMA – rekla je Bruk posle potpuno bizarne situacije.

Kad smo već kod gušenja…

Sedrik Dumbe doveden je kao borac koji bi trebalo da postane jedna od glavnih PFL zvezda u budućnosti, a u potpunosti je opravdao poverenje u svom debiju za najbolju evropsku MMA organizaciju.

Meč jedva da je i krenuo, a Dumbe je ugasio svetlo svom protivniku. Do sada neporaženi Džordan Zebo (4-0 uoči meča) pokušao je da iznenadi Dumbea “haj kikom”, ali je Sedrik s lakoćom blokirao taj udarac, a zatim je levim krošeom nokautirao rivala.

Publika u Parizu ostala je šokirana viđenim, a u krupnom kadru našao se Kilijan Mbape, kome je društvo pravio saigrač iz redova Pari Sen Žermena, Marokanac Ahraf Hakimi.

Hajde onda da vidimo i to gušenje Logana Pola…

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine