Pratite nas preko:
Tuča MMA boraca iz Dagestana, Printscreen: Twitter/@Kayovids

Borilačke veštine

Sa Dagestancima nema šale: Opšta tuča u oktagonu, moralo da uleti obezbeđenje s fantomkama (VIDEO)

Dagestanci su poznati kao vrhunski MMA borci i u toj republici su rvanje i mešovite borilačke veštine sportovi broj 1. Zato i ne čudi sa kolikom strašću se bave time i ulaze u mečeve, koji ponekad dobiju i “ekstra rundu”. To se upravo dogodilo posle okršaja Šamila Magomedova i Magomeda Akajeva.

Nakon što su sudije svojim odlukama trijumf dodelile Akajevu, Magomedov je bio izuzetno nezadovoljan i želeo je nastavak tuče.

Dok je protivnik proslavljao pobedu, Magomedov mu se obratio sa nizom teških reči. Počelo je unošenje u lice i prisutni sudija i zvaničnici su pokušavali da spreče eskalaciju. Pokušali, ali nisu uspeli.

Nije dugo prošlo pre nego su članovi iz ugla Magomedova preskočili ogradu i uleteli u oktagon i počela je međusobna tuča timova dva borca, ali i prisutnog obezbeđenja. Tukli su se žestoko i poput huligana na fudbalskim utakmicama.

Tek kada su u oktagon uleteli momci sa kačketima i fantomkama na licu, verovatno neko privatno obezbeđenje ili pripadnici policijske jedinice, akteri tuče su razdvojeni i situacija se primirila.

Ali teško da će sve ostati na ovome.

Večeras se održavaju i dva velika MMA događaja, a kvote za njih možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine