Pratite nas preko:
Filip Čović; Foto: MN Press

Košarka

Žestoka tuča Filipa Ćovića: Izgoreli svi fitilji i krenuo je žestok obračun (VIDEO)

Možda to nismo očekivalo od njega, ali i to je on – Filip Čović, sin predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, potukao se na košarkaškom terenu. U utakmici između Zvezdare i AST-a, u okviru amaterske biznis SportiMejt lige u Beogradu, došlo je do velikog fizičkog obračuna igrača dve ekipe.

Jedan od glavnih aktera bio je baš Filip Čović. Bivši plejmejker Crvene zvezde i FMP Soccerbeta je u jednom trenutku u finišu susreta izgubio živce. Te je rešio da se obračuna i krenuo u razmenu “vatre” sa protivničkim igračem.

U pitanju je bila poslednja četvrtina. Rezultat na semaforu 29:29. Letele su pesnice na sve strane. Kada su se umešali svi saigrači, na kraju je sve bilo gotovo nemoguće zaustaviti. Ipak, uspela je situacija da se nekako primiri.

Filip Čović je u dva navrata igrao za Crvenu zvezdu. Najpre u sezoni 2011/2012, a potom i od 2018. do 2021. godine.

Sve je počelo u poslednjoj deonici pri rezultatu 29:29, gde je došlo verbalnog sukoba, potom do odgurivanja i na kraju razmene udaraca.

Verovatno niste očekivali da vidite Filipa u ovakvom izdanju, ali sport je pun emocija i u lošem momentu lako može da se desi da jedna strana plane.

Filip je u Zvezdi bio u dva navrata, prvo u sezoni 2011/12, a potom od 2018 do 2021. godine. Dugo godina je igrao za FMP Soccerbet, a sada igra rekreativno. Ipak, i tada ume da dođe do ovakvih situacija:

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka