Pratite nas preko:
Rami Mesi gospode pomiluj
Screenshot/YT/Telefoot

Fudbal

Rami: Svaki put kada je Mesi primio loptu mislio sam “Gospode, pomiluj”

Adil Rami je nasmejao sve iskrenošću, kada je rekao da je svaki put mislio “Gospode, pomiluj” kada je Leo Mesi imao loptu.

– Ponavljam, volim Ronalda, volim Mesija, ali ne možete da poredite Argentinca i Ronalda. Igrajući protiv Barse, svi smo bili zajedno, kao vojska protiv jednog Mesija. I svi smo zajedno izgubili. Gledao sam Inijestu, Busketsa, Ćavija, menjali su pozicije i nisam se umorio. Ali čim je Argentinac dodirnuo loptu, zenice su mi se raširile. U tom trenutku kad Mesi ima loptu mislite: „Gospode, pomiluj“ – iskren je Rami koji dodaje:

– U stvari, morate to iskusiti sami da biste razumeli. Kada je prišao sa loptom pod nogama, svi smo počeli da paničimo. Uvek želiš da budeš momak koji oduzima loptu Mesiju, ali to je nemoguće. On nije samo ličnost, nije samo fudbaler – kaže Rami za francuske medije.

Ne može da mu se ne divi nekadašnji reprezentativac Francuske.

– Svaki put je napravio ovaj prokleti prolaz između redova dok smo pokušavali da smanjimo jaz između linija – rekao je bivši defanzivac Valensije i Sevilje u španskoj La ligi.

Rami, koji je pred kraj karijere postao poznat po vezi sa čuvenom Pamelom Anderson, penzionisao se 1. jula. Poslednji klub sa kojim je bio pod ugovorom bio je Troa.

Ima titulu prvaka sveta sa Francuzima 2018. godine. Osvojio je sa Lilom 2010/2011. duplu krunu, a sa Seviljom Ligu Evrope 2016. godine.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal