Pratite nas preko:
Real sin legende
Screenshot/YT/Pinni

Fudbal

Očevim stopama. Sin tragično nastradale legende potpisao za Real

Real je napravio lep gest, ali ne samo zbog toga što je u pitanju sin legende, već i zbog kvaliteta samog igrača. Najstariji sin Hozea Antonija Rejesa novi je igrač Madriđana.

Hose Antonio Rejes poginuo je u saobraćajnoj nesreći 2019. godine kada je njegov najstariji sin, Hoze Rejes Lopez, imao 11 godina.

Rejes mlađi je upisan u akademiju Real Madrida. Tada se predsednik kluba Florentino Perez obavezao da će ga uzeti pod svoje okrilje do punoletstva.

– Poseban trenutak za mene. Potpisao sam svoj prvi profesionalni ugovor sa Real Madridom. Želeo bih da se zahvalim klubu na ukazanom poverenju, a mojoj porodici na svakodnevnoj podršci. Nastaviću da radim i trudiću se da odem što dalje – napisao je Rejes mlađi na Instagramu.

Podsetimo, Rejes je igrao na poziciji krila, a poginuo je u 35. godini.

Iz Sevilje je 2004. godine prešao u Arsenal. Bio je deo ekipe koja je u sezoni 2003/2004. bez poraza osvojila Premijer ligu.

Nakon toga je pozajmljen Real Madridu. U sezoni 2006/2007. osvojio špansko prvenstvo. Posle Reala nastupao je za Atletiko Madrid i Sevilju, sa kojima je osvojio ukupno pet trofeja Lige Evrope.

Bivši reprenzetativac Španije je u januaru 2019. prešao da igra za španskog drugoligaša Ekstremaduru, a te godine je i izgubio život.

Nadamo se da će sin legende igrati za Real sa istim uspehom kao što je to otac činio tokom bogate karijere u zemlji i inostranstvu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal