Pratite nas preko:
Tevez nadrljao u kupatilu
Screenshot/YT/El Trece

Fudbal

Tevez nadrljao u kupatilu: Završio u bolnici

Popularni bivši reprezentativac Argentine Karlos Tevez doživeo je nesreću u kupatilu zbog koje je nadrljao i proveo noć u bolnici. Ispostavilo se da je izgubio svest i onesvestio se. Kao rezultat toga, dobio je ranu u predelu iznad jednog oka, prenose argentinski mediji.

Jedna od njegovih ćerki pozvala je hitnu pomoć koja je Teveza odvezla na kliniku.

Čini se, međutim, da nije ništa ozbiljno, jer je nekoliko sati kasnije Argentinac bio na klupi Independijentea, gde je trener već nekoliko meseci. Očigledno da Tevez nije toliko ozbiljno nadrljao u kupatilu.

Tim je čak pobedio Barakas Sentral sa 3:0 na svom terenu u meču iz zone „A“ Kupa profesionalne lige u Argentini. Tim trijumfom je Tevezov tim čak i izbio na prvo mesto na tabeli. Ima učinak od 5-3-1, a pred početak sezone mu je prognozirano da će se boriti za opstanak.

U sledećem kolu Tevez igra protiv River Plejta. Taj meč je na programu u četvrtak. River je na tabeli drugi. Beži mu ekipa iz Aveljandea za dva boda. Nema sumnje da će to biti pravi derbi kola u kojem će Tevez zbog Boke imati i poseban motiv da dobije omraženog rivala.

Danas su na programu ostali mečevi iz SOCCERBET ponude takmičenja u Argentini, a kvote možete videti klikom OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal