Pratite nas preko:
Makazice Dušana Vlahovića; Foto: Instagram/Juventus

Fudbal

Majstorija Dušana Vlahovića: Saigrači u Juventusu “odlepili” od sreće (VIDEO)

Nova majstorija Dušana Vlahovića pokazuje da je povreda zbog koje nije bio deo važnih utakmica reprezentacije Srbije – prošlost. Juventus se sprema za veliki derbi Serije A protiv Milana na “San Siru”, a srpski napadač vratiće se u tim Masimilijana Alegrija.

Na jednom od treninga u Juventusovom centru vežbala se realizacija centaršuteva sa strane, a Srbin je pokazao čisto majstorstvo. Loptu sa leve strane je “makazicama” pretvorio u prelep gol. Čista majstorija Dušana Vlahovića.

Njegovi saigrači, golmani Matija Perin i Karlo Pinsoljo koji su bili sa njim u timu na treningu, “poludeli” su od sreće. Jedan je proklizao na kolenima do Duće, a drugi je napravio salto uz pomoć ruku.

Vlahović imao problema sa donjim leđima

Čak i selektor Dragan Stojković Piksi je bio iznenađen povredom koju je vukao Dušan Vlahović.

– Vlahović je otpao sa liste, neće biti u konkurenciji jer ima bolove u donjem delu leđa. Imali smo tu informaciju još prošle nedelje, bili smo u kontaktu i naš doktor je komunicirao sa Juventusovim. Naravno da nam je žao što nije sa nama, vrhunski je napadač, ali te neke povrede te brinu jer je mlad igrač, a problemi sa leđima, preponama… Čime već. Nije baš normalno, ali moramo da prihvatimo da je to tako.

Ali, očigledno je to sanirano, pošto Vlahović ne bi mogao da izvede ove “makazice” da je u bolovima.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal