Pratite nas preko:
Igor Duljaj Partizan; Foto: MN Press

Fudbal

Igor Duljaj šokirao: PFK nije “pomozite fudbalskom klubu” – igrači nemaju za kirije i deci mleko!

Iako je Partizan pobedio Spartak u Subotici, trener Igor Duljaj je šokirao sve i sa velikom gorčinom u grlu pričao posle meča. On je direktno udario na upravu kluba i izneo sve probleme sa kojima se bori on, kao i igrači koje predvodi.

Direktno u prenosu Igor Duljaj šokirao je sve gledaoce, načinom na koji je ukazao da igračima kasne plate. Kao i da zbog toga imaju velike probleme u svakodnevnom životu. Najpre je krenuo mirno u svoje obraćanje, sa tužnom vešću:

– Posvećujem ovu pobedu, našem kolegi Saši Tomiću, čija je majka danas preminula. Ja i ceo kolektiv posvećujemo ovu pobedu našem drugu, koji je nama veoma važan – rekao je Duljaj.

“PFK ne znači Pomozite fudbalskom klubu”

Zatim je pooštrio ton.

– Mnogo toga mi leži na srcu. Moram da kažem… PFK nije “pomozite fudbalskom klubu”. Neka se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šte god žele. Ovi momci treniraju, a ja razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će da prime platu. A ja da im pričam da je zelena trava, plavo nebo, cveta cveće u proleće. Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima.

– Neka dođe ko god hoće, neka promene trenera, ali dajte ovim momcima da imaju uslove da prehrane sebe i svoje roditelje, jer dosta ljudi živi od toga. Meni je to na srcu, ja sam moram da kažem ovo, da im pričam bajke, to ne mogu. Neka bude sa mnom, šta god, bilo je 3:0. Ovi momci na tribini dolaze o svom trošku, odvajaju svoj džeparac. Ako ima neko neku ideju, neka kaže. Ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će da ih izbace iz stana, da li će imati detetu da kupi mleko – zagrmeo je Igor Duljaj i sve šokirao.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal