Pratite nas preko:
fudbaler Partizana na utakmici Mocart Superlige Srbije protiv Mladosti na stadionu Partizana, Beograd 07.10.2023. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, FOOTBALL, MOZZART SUPERLIGA, PRVENSTVO SRBIJE, NATIONAL CHAMPIONSHIP, PARTIZAN, MLADOST LUCANI
Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbal

Skandal u Subotici: Menig nasrnuo na Duljaja usred meča – tuča trenera i igrača Partizana!

Kvinsi Menig je fizički nasrnuo na Igora Duljaja! U meču u kom je Partizan slavio sa 3:0 protiv Spartaka u Subotici, te pobegao Crvenoj zvezdi na sedam bodova razlike, desila se skandalozna scena.

U finišu meča na Gradskom stadionu na severu države je Holanđanin napao trenera crno-belih i došlo je do tuče.

Nije poznato zbog čega je Menig nasrnuo na Duljaja, odnosno, zašto je došlo do eskalacije. Saigrači su morali da se umešaju. Duljaj, iako stariji od svog igrača, nije dao na sebe. Naprotiv…

Kvinsi Menig nije dobio priliku na ovom susretu, kao ni u nekoliko prethodnih susreta, pa je možda to izbacilo iz takta krilnog napadača.

Duljaj posle meča zagrmeo

Direktno u prenosu Igor Duljaj šokirao je sve gledaoce, načinom na koji je ukazao da igračima kasne plate. Kao i da zbog toga imaju velike probleme u svakodnevnom životu.

– Mnogo toga mi leži na srcu. Moram da kažem… PFK nije “pomozite fudbalskom klubu”. Neka se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šte god žele. Ovi momci treniraju, a ja razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će da prime platu. A ja da im pričam da je zelena trava, plavo nebo, cveta cveće u proleće. Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima.

– Neka dođe ko god hoće, neka promene trenera, ali dajte ovim momcima da imaju uslove da prehrane sebe i svoje roditelje, jer dosta ljudi živi od toga. Meni je to na srcu, ja sam moram da kažem ovo, da im pričam bajke, to ne mogu. Neka bude sa mnom, šta god, bilo je 3:0. Ovi momci na tribini dolaze o svom trošku, odvajaju svoj džeparac. Ako ima neko neku ideju, neka kaže. Ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će da ih izbace iz stana, da li će imati detetu da kupi mleko – zagrmeo je Igor Duljaj i sve šokirao.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal