Pratite nas preko:
Filip Đuričić jeziv start
Printscreen: Streamble(@46ajya)

Fudbal

Jeziv start nad Đuričićem u najvećem grčkom derbiju: Igrač Olimpijakosa mu zamalo slomio nogu (VIDEO)

U okviru osmog kola prvenstva Grčke sastali su se najveći rivali tamošnjeg fudbala. Igrači Olimpijakosa ugostili su na prepunom stadionu Karajskakis fudbalere Panatinaikosa.

Utakmica je u drugom poluvremenu prekinuta posle povrede jednog rezerviste gostiju, a kolika je tenzija u najvećem grčkom derbiju osetio je i Filip Đuričić.

Tenzije između igrača i navijača su ogromne a na svojim nogama najbolje je to osetio srpski reprezentativac Filip Đuričić. Koji je “jedva preživeo” jedan sumanuti prekršaj igrača Olimijakosa Andreasa Ndoja.

Start na Srbina je bio jeziv, a sudija je posle ovog prekršaja pokazao samo žuti karton igraču crveno-belih. Filip je nastavio utakmicu i ako je sasvim sigurno igrač Olimpijakosa mogao da mu slomi nogu.

Start je bio sa dve noge na koleno Đuričića tako da je bez izuzetka sudija morao da pokaže crveni karton. Tokom drugog poluvremena najvećeg grčkog derbija, desila se povreda igrača koji je bio na zagrevanju, Huankara, sve zbog petarde koja je pala pored njega. Nastao je pravi haos, fudbaleri Panatinaikosa su brzo napustili teren. Huankar, inače levi bek, je na nosilima napustio teren

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal