Pratite nas preko:
Janis Sferopulos
Printscreen: Youtube(@CrvenazvezdaKK)

Evroliga

Prva izjava Janisa Sferopulosa: “Počastvovan sam što sam trener Crvene zvezde”

Grčki košarkaški trener Janis Sferopulos zamenio je na klupi Crvene zvezde Duška Ivanovića, a ugovor sa crveno-belima potpisao je na dve godine. Trener Crvene zvezde dao je svoju viziju po dolasku u klub sa Malog Kalemegdana.

U nedelju je sa ekipom zvanično odradio prvi trening uoči gostovanja FMP-u u Železniku, u okviru četvrtog kola ABA lige koja je na programu u ponedeljak od 18 časova.

Tom prilikom Stefopulosa se obratio medijima i prokomentarisao je svoj dolazak na klupu šampiona Srbije.

– Pre svega, počastvovan sam što sam trener Crvene zvezde. Veoma mi je važno da sam deo familije i ovom prilikom hvala gospodinu Čoviću i celom menadžmentu što su me doveli. Veoma sam uzbuđen jer ću trenirati ovaj tim. Mislim da možemo da uspemo i da uradimo velike stvari zajedno – igrači, menadžment i navijači koji su fenomenalni. Nestrpljivo dočekujem utakmice, da na terenu gradimo tim koji već imamo i da donesem uspeh klubu – rekao je u svom izlaganju trener, pa dodao

– Znamo kako da nastavimo u toku sezone, uradićemo dosta stvari, ali ići ćemo korak po korak, najvažnije je da igrači shvate šta želim od njih, ali da ne trpi naša igra u međuvremenu. Sad je najvažnije da se držimo zajedno i da se borimo zajedno – istakao je Janis Sferopulos.

Meč protiv FMP-a zakazan je za ponedeljak u 18 časova, a ulaz na tribine biće besplatan. Sferopulos će svakako doneti novine u igri Zvezde, ali ne odmah po svaku cenu. Podsećamo da sledeći evroligaški meč Crvena zvezda igra u Beogradu, ali kao gost protiv Partizana u prvom ovosezonskom Večitom derbiju (26. oktobar). Kvote za taj meč, ali i za celokupnu Evroligu možete pronaći na sajtu Soccer.bet.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga