Pratite nas preko:
Definitivno prekinut derbi Olimpijakos - Panatinaikos, Printscreen: Twitter/@voiceofhellas

Fudbal

Lekar odbio da potpiše da je igrač PAO-a povređen, “zeleni” odbili da se vrate na teren: Definitivno bez nastavka atinskog derbija

Atinski derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa neće se nastaviti, makar ne ove večeri, a teško i da će uopšte biti odigran do kraja. Igrači “zelenih” odbili su da se vrate na teren i odlučili da napuste stadion “Karaiskaki”.

Razlog za to leži između ostalog i u odluci zvaničnog lekara na utakmici da ne potpiše papir na kome piše da je njihov saigrač, Huankar, povređen.

Utakmica je i prekinuta nakon što je španski fudbaler pogođen petardom posle čega su se gostujući igrači povukli u svlačionicu. Huankaru je ukazana pomoć, očigledno je zadobio povrede bubne opne i odvezen je u bolnicu.

Zato su fudbaleti PAO-a počeli na društvenim mrežama da dele fotografiju lekara, koji je odbio da potpiše da Huankar ne čuje i da je povređen, zajedno sa Evangelisom Marinakisom, vlasnikom Olimpijakosa.

S druge strane, navijači Olimpijakosa su odgovorili slikama istog lekara sa zeleno-belim šalom koji pripada Panatinaikosu.

U Panatinaikosu su očekivali verovatno da bude pražnjenje tribina ili čak eventualno da dobiju tri boda za “zelenim stolom”.

Meč će gotovo sigurno dobiti epilog baš za “zelenim stolom”, ali je pitanje da li će ta odluka biti onakva kakvoj se nadaju u zelenom delu Atine.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal