Pratite nas preko:

Fudbal

Mesi ne priča engleski, pa svi u Majamiju uče španski

Kada si najveći onda sve možeš. Ne moraš ni da pričaš engleski jezik kao Mesi, već zbog tebe svi u Majamiju moraju da uče španski.

Ovo potvrđuje fudbaler ovog kluba Azkon:

– Nisam čuo da Mesi govori engleski, samo ponekad „dobro jutro“. Sada svi koji govore engleski uče španski . kazao je Azkon, a prenose američki mediji.

On je dodao da se igrači svim silama trude da zaštite Argentinca tako što mu ne dozvoljavaju da igra na trening utakmicama.

– Svi razumeju da nećemo da pokušavamo da ga povredimo na treningu. Čovek pokušava da se gradi, ali svi smo malo oprezniji. Ne damo mu da igra u utakmicama koje igramo među sobom, čuvamo ga, ali oprezno. Niko ne ulazi u to mnogo jako.

Lionel Mesi se pridružio Interu Majamiju u julu i pomogao im da osvoje Liga kup. Bilo je to prvo odličje za klub, ali nije mogao da im pomogne da se da se kvalifikuju za plej-of.

– Ponosan sam na sve što je tim postigao ove sezone. Radom i trudom svih, uspeli smo da osvojimo Kup osvojivši tako prvi trofej u istoriji Intera Majamija. Stigli smo do finala Lamar Hunta US Open kupa i čak smo se borili da uđemo u plej-of MLS-a do poslednjeg trenutka – kazao je Mesi nedavno i dodao:

– Ostaje nam sve dobre stvari i pre svega želja da napredujemo kako bismo sledeće godine bili još konkurentniji. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu i gradu Majamiju na podršci koju nam uvek pružaju. Siguran sam da ćemo nastaviti da živimo neverovatne trenutke zajedno kao što se dešavalo poslednjih meseci. Zagrljaj za sve.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal