Pratite nas preko:
Bad Blue Boys; Foto: MN Press

Fudbal

Hrvatska u šoku: Vođa “Bad Blue Boys-a” pronađen mrtav

Vođa navijača “Bad Blue Boys-a” Mislav Vučetić, poznatiji kao Kure, pronađen je mrtav. I to je informacija koja je ostavila Hrvatsku u šoku. U danima kada se vodi hajka na navijače Dinamo Zagreba, zbog njihovih izgreda u Atini, kada je ubijen jedan navijač AEK-a, kao i zbog ustaških povika na utakmicama hrvatskog prvenstva, grupa “Bad Blue Boys” ostala je bez vođe.

Nije došlo do ubistva, niti samoubistva, već je Mislav Vučetić pronađen mrtav u svom krevetu. Sačekaće se rezultati obdukcije, ali je jasno da je preminuo u snu u noći između nedelje i ponedeljka.

Koliko je hrvatska javnost ostala zatečena ovom vešću, najbolje pokazuje izveštaj “Jutarnjeg lista”.

– Mislav Vučetić, kog svi zovu Kure, poznati trener borilačkih sportova i legendarni pripadnik Bad Blue Boys-a”, iznenada je umro u snu u 41. godini.

Kure je jedan od najpoznatijih likova na tribini Dinamovih navijača poslednjih decenija. Kao lider jako omiljen među BBB-ima, ali i veoma cenjen u hrvatskoj borilačkoj zajednici. Nedavno je uoči revanš utakmice protiv AEK-a u Ligi šampiona predvodio Bojse na treningu Dinama. Sa ograde je poslao motivacionu poruku igračima.

Bio je amaterski borac, ali je pre svega poznat kao trener kik-boksa i tajlandskog boksa. Vodio je teretanu, u kojoj su trenirali brojni ljubitelji borilačkih veština – stoji u tekstu “Jutarnjeg lista”.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal