Pratite nas preko:
Kada Zvezda popije Red bul
Foto: Beta/AP Photo/Dave Thompson

Besplatni tipovi

Kada Zvezda popije Red bul, dešava se GG. Dvojke viđene u Belgiji i Švajcarskoj

Imamo još tri meča u rubrici Besplatni tipovi. Kada Zvezda popije Red bul, smatramo da je red da dođe GG, dok nam Antverpen i Jang deluju kao savršeni da izgube.

Liga šampiona    3. kolo

Sreda 21.00

Red bul Lajpcig – Crvena zvezda

Posle dva remija u ligi, Lajpcig je slavio u Darmštatu i popravilo se raspoloženje. Plus je oporavak važnog igrača Olma. Takođe, Openda se nametnuo golovima, tako da… Trener Marko Roze želi da se osveti Zvezdi koja ga je ubila u pojam kada je trenirao Salcburg, ali i crveno-beli imaju svoju računicu. Potrudiće se da u dva meča otkinu bar bod pred, verovatno, odlučujući duel sa Jang Bojsom u Švajcarskoj.

Predlog: GG (1.75), 4-6 (2.20)

Bosuil 21.00 Antverpen – Porto

Reklo bi se zicer za Porto. Antverpen je „pregoreo” u duelu sa Šahtjorom i biće pravo čudo ako uspe da se regeneriše i napravi senzaciju jer samo ga ona ostavlja u igri. „Zmajevi” će negde naplatiti minimalan poraz od Barselone… Čini se da bi teren u Belgiji mogao da bude taj, pre nego u Kataloniji. I sa nerešenim ishodom, Porto je u odličnom položaju.

Predlog: 2&I1+ (2.65), X2&GG (2.10)

Vankdorf 21.00 Jang bojs – Mančester siti

Važan meč za Švajcarce, ali i Crvenu zvezdu koja očekuje pomoć, odnosno, pobedu „građana”,  kako bi se sa Jang Bojsom ravnoravno borila za plasman u Ligu Evrope, a u slučaju uspeha u Lajpcigu, i više. Naravno, Siti je ekipa koja na svakoj utakmici ide na pobedu i ne želi da kalja ugled mada će mu veštačka podloga sigurno predstavljati problem.

Predlog: 2&I<II (3.50), 2&3-6 (1.80)

Piše: Miloš Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi