Pratite nas preko:
Dvajt Hauard
Dvajt Hauard; Foto: Youtube/NBA

Košarka

Dvajt Hauard priznao da je gej, optužen da je silovao muškarca: “Pristao je na odnos sa mnom i transvestitom”

Dvajt Hauard je pre nepunih desetak godina bio najbolji centar NBA lige. Barem dok je igrao za Orlando Medžik. Ali je njegova karijera brzo krenula silaznom putanjom. Između ostalog, razlog se krije i u najnovijim vestima iz života ovog popularnog “Supermena”. Barem je tako sebe nazivao dok je ludački zakucavao obruče širom najjače lige sveta.

Naime, Dvajt Hauard se našao na sudu jer je optužen da je silovao izvesnog Stivena Harpera, muškarca kog je upoznao na Instagramu 2021. godine. Hauard i njegovi advokati tvrde da je Harper pristao na seks utroje sa bivšom NBA zvezdom i transvestitom. Ime treće osobe nije poznato, ali su ga na sudu oslovljavali sa “Kitty”.

“Kitty” drži ključ celog slučaja

Harper je podigao tužbu u kojoj se navodi da je Hauard u svom domu ugostio njega i Kitty. Kao i da je radio stvari koje se Harperu nisu svidele. Navodi da ga je nasilno ga oslobodio odeće, te mu pružio oralni seks, koji se Harperu nije svideo, pa je Howard naposljetku prestao s tim. Požalio se, pritom, Harper da ga je Dvajt držao da se ne pomera, te da se pritom bojao za svoje zdravlje.

Hauardov pravni tim tvrdi da je Harper znao u šta se upušta, te da dolazak Kitty u Hauardov dom nije bio nikakvo iznenađenje, kao što je Harper naveo u svom iskazu. Hauard je priznao da je dirao Kitty i Harpera, ali je tvrdio da je sve to bilo uz pristanakm te da su svi pristali na seksualnu aktivnost.

Samim tim je celoj javnosti otkrio svoju seksualnu orijentaciju, što je samo po sebi iznenađujuće. Nastavak priče je dovoljno bizaran i dodatno šokirajući.

Hauard je svojevremeno sa Orlando Medžikom bio učesnik velikog finala. Pobedili su ga Lejkersi sa Kobijem Brajantom, a upravo je među “jezeraše” potom prešao. Trenutno igra košarku na Tajvanu i nema izgleda da će se ikada više vratiti u NBA ligu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka