Pratite nas preko:
Mnogo golova na tiket
Erling Haland na meču Jang Bojs - Mančester siti; Foto: Beta/AP/Peter Klaunzer

Fudbal

LŠ: Jang Bojs promašivao šanse, a Mančester siti pomogao Zvezdi (VIDEO)

U Zvezdinoj grupi G Lige šampiona, Jang Bojs i Mančester siti su odigrali sjajan meč, a na kraju je u Bernu slavio tim Pepa Gvardiole rezultatom 3:1 (0:0). To je rasplet koji zasigurno odgovara Crvenoj zvezdi, jer će se “juriti” sa “mladim momcima” za prelazak u nokaut fazu Lige Evrope.

Nakon sporog prvog poluvremena, Manuel Akanđi je doveo Siti u vođstvo u 48. minutu. Ali, Jang Bojs se nije predavao. U 52. minutu je Mešak Elija pobegao odbrani Sitija i lobovao istrčanog Edersona za 1:1.

Čak je nakon toga Jang Bojs imao nekoliko ozbiljnih šansi za potpuni preokret. Ali svoje šanse nije iskoristio. Zato Siti jeste, i to preko Erlinga Halanda, koji je sa dva gola završio posao na ovom meču.

Najpre je pogodio iz penala u 66. minutu pogodio iz penala, koji je napravljen nad Rodrijem. Potom je u 83. minutu stavio tačku i obradovao i srpskog prvaka.

Siti je prvi na tabeli sa devet bodova, Lajpcig je drugi sa šest, dok Jang Bojs i Crvena zvezda imaju po jedan bod na svom kontu. Utoliko je pobeda “građana” u Bernu važna crveno-belima jer je treće mesto i Liga Evrope još uvek u “dometu”.

Za dve nedelje će Crvena zvezda dočekati Lajpcig na stadionu “Rajko Mitić”. Jang Bojs i Mančester siti će se istog dana sastati na “Etihadu”.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal