Pratite nas preko:
Liga konferencije golove
Foto: MN Press

Besplatni tipovi

Liga konferencije za golove od 18.45 je idealna

U Alkmaru 3+ ili Vila daje 2+, bez keca u prelepom Luganu, ali zato golova na sve strane, a u Turskoj, Dušan Tadić da Ludogorecu presedne izlet kod komšija, Liga konferencije – rođena za golove.

Liga konferencije 3. kolo

Četvrtak

18.45 AZ– Aston Vila

Paskal Jansen uspeo je da oporavi AZ posle šoka doživljenog u Mostaru (3:0 pa 3:4) i pobedom 1:0 protiv Legije, holandski tim i dalje je u igri. Međutim, sada mu sledi preloman meč. Aston Vila igra puno slabije u LK (poraz i mršava pobeda), nego u šampionatu. Unai Emeri ima u vezi Daglasa Luiza, Tilemansa, Zaniola… i strašne napadače  Votkinsa, Diabija i Belija i možda od ove utakmice krene konkretnije.

Predlog: 3+ (1.70),G2+ (1.93)

Četvrtak 18.45 Lugano – Briž

Kakav je Lugano, strašan je! Totalno anonimna ekipa trenera Matije Kroći Torija (41) sa Slovencem Žanom Celarom (24) u napadu izborila je 0:0 sa efikasnim Bodo Glimtom. Zatim je od 0:2 došla do 3:2 u Istanbulu protiv Bešiktaša. Nada se da može da izađu na kraj s Brižom koji u ligi kleca i s novim trenerom Ronijem Deilom, ali je dobar u Evropi i želi novu pobedu.

Predlog: X2&3+ (2.35), IIGG (2.90)

Četvrtak 18.45 Fenerbahče – Ludogorec

Ismail Kartal odlično vodi Fener i već je ostvario dve pobede. Malo mu treba za nokaut fazu. Još jedan iskorak. S druge strane, Ivailo Petev nekoliko puta je smenjivan, sada i definitivno. Naslednik je Domundžijev, koji se vratio u Razgrad. Nordšjeland mu je dao sedam golova pa sa zebnjom dolazi u Istanbul, tim pre što ni u šampionatu Bugarske više ne može da pobedi osrednje ekipe. Zbog svega toga, Liga konferencije će biti izdašna za golove.

Predlog: 1&I1+II1+ (1.85), I1-2&3+ (2.38)

Piše: Miloš Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi