Pratite nas preko:
teniser Marselo Rios
Printscreen: Instagram(@marceloriosoficial)

Tenis

Šta mu je ovo trebalo? Bivši broj jedan uradio brojne estetske korekcije, pogledajte kako izgleda sad (FOTO)

Bivši čileanski teniser Marselo Rios (47) danas vreme provodi u teretani, ali i na brojnim estetskim operacijama od kojih izgleda neprepoznatljivo.

Zbog mnogobrojnih korekcija bivšeg broja jedan ATP liste je sve teže prepoznati, sem ako niste upućeni u njegove novije operacije.

– Korigovao sam čelo koje je bilo uništeno od sunca. Pre niko nije koristio kreme za zaštitu od sunca pa mi je lice bilo uništeno. Osim toga, operisao sam i očne kapke koji su bili prekratki. Do operacije sam morao da spavam otvorenih očiju – rekao je za čileanske medije teniser izuzetno uzbudljive karijere.

Podsetimo, Rios je krajem devedesetih bio najtalentovaniji teniser sveta i pred njim je trebala da bude veličanstvena karijera.

Međutim, ništa se od toga nije dogodilo zato što je umesto da igra tenis odlučio da vodi ratove sa svima, a tu bitku naravno nije dobio. Često je teniser ulazio u nepotrebne rasprave sa medijima, ali i drugim teniserima.

Najveće postignuće je ostvario 1998. godine kada je u finalu otvorenog turnira Australije izgubio od Čeha Petra Korde. Upravo je te 1998. godine bio i prvoplasiran na ATP listi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Tenis