Pratite nas preko:
kosarkas Partizana na utakmici Evrolige protiv Crvene zvezde u hali Stark Beogradska arena, Beograd 26.10.2023. godine Foto: MN PRESS Kosarka, Partizan, Evroliga, Crvena zvezda
Sferopulos sa igračima (Foto: MN press)

ABA liga

Zvezdaši optimisti pred ABA večiti derbi: “Možemo da pobedimo, to bi nam mnogo značilo”

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos poručio je da će crveno-beli dati sve od sebe na sutrašnjem večitom derbiju protiv Partizana u ABA ligi (20 časova).

Grk je dodao i da njegov tim mora da izvuče zaključke iz duela sa crno-belima u Evroligi kada je Partizan pre tri dana pred svojim navijačima slavio sa 88:86 u meču petog kola Evrolige.

– Po drugi put u četiri dana očekuje nas utakmica sa istim protivnikom, na njegovom parketu. Svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodne. Iz nje treba da izvučemo zaključke. Ovo je ABA liga koja nam je jako važna. Daćemo sve od sebe, jer nam je i ova utakmica jako važna – rekao je Sferopulos, a prenosi zvanični sajt kluba.

SOCCERBET KVOTE: (1,60) Partizan (14,0) Zvezda (2,25)

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac smatra da njegov tim može da pobedi večitog rivala.

– Pred nama je još jedna utakmica sa Partizanom, druga u kratkom periodu. Ovo je potpuno druga priča i drugo takmičenje, ali cilj ostaje isti. Pokušaćemo da izvučemo neke pouke iz prethodne, da ponovimo stvari koje su bile dobre, da korigujemo neke stvari i da dođemo do cilja, a to je pobeda koja bi nam mnogo značila – istakao je Davidovac.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga