Pratite nas preko:
fudbaler Cukarickog na utakmici Mocart Superlige protiv Vojvodine na stadionu Cukarickog, Beograd 29.10.2023. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, FOOTBALL, MOZZART SUPERLIGA, PRVENSTVO SRBIJE, NATIONAL CHAMPIONSHIP, FK CUKARICKI, FK VOJVODINA
Jeziv sudar glavama Serafimovića i Kembela, Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbal

Jeziva scena na Banovom brdu: Igrač Čukaričkog sav u krvi hitno prebačen u bolnicu, posle toga nikome do fudbala nije bilo

U derbiju 12. kola Superlige Srbije na Banovom brdu su Čukarički i Vojvodina podelili bodove 2:2, ali je meč ostao u senci teške povrede Vojina Serafimovića.

Drama i strah su zavladali stadionom u 40. minutu posle žestokog sudara glavama Normana Kembela i Serafimovića. Igrač Čukaričkog je ostao da leži na travu, sa licem svim u krvi.

Lekarska ekipa tima, kao i Hitna pomoć su odmah uleteli i posle ukazivanja prve pomoći, fudbaler je odmah prevezen u bolnicu. Tamo će mu biti sanirane povrede i verovatno će ostati na detaljnim pregledima i posmatranju.

Prema poslednjim informacijama, Serafimoviću je pukla arkada i doživeo je potres mozga. Stanje mu je stabilno i može da komunicira.

Što se tiče događaja na samom meču, Vojvodina je propustila priliku da osvoji sva tri boda s obzirom da je posle 18 minuta vodila 2:0. Golove su postigli Zukić i Vukanović.

Ipak, Stefan Kovač je u 36. minutu smanjio na 2:1, da bi u 85. minutu Sing poravnao na 2:2 i tako postavio konačan rezultat.

TSC promašio penal za pobedu

Fudbaleri TSC-a i Novog Pazara odigrali su nerešeno – 1:1, u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Iako su imali inicijativu i bili bolji rival tokom većeg dela meča, domaći TSC morao je da se zadovolji samo bodom. Posle “mlakog” prvog poluvremena u kome nije bilo golova, drugi deo igre su bolje otvorili gosti

Igrao se 54. minut kada je Lazić doveo gostujući tim u vođstvo. Domaći sastav stigao je do izjednačenja u 83. minutu posle gola Milovanovića.

TSC je imao priliku da odnese ceo plen, ali je u 88. minutu Miloš Vulić promašio udarac sa bele tačke. Nakon ovog kola, TSC zauzima 3. poziciju na tabeli sa 22 boda, dok je Novi Pazar na 6. mestu sa 17.

Pogledajte OVDE kvote za preostale mečeve 12. kola Superlige.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal