Pratite nas preko:
Obrenovcu

Besplatni tipovi

Bolje nego na oglasima! Za par sati u Obrenovcu uzeo na tiketu skoro milion i po

O, da! Moguće je! Na mestu gde se najbrže ulazi u klub milionera, u Kladionici SOCCERBET. Tačnije u Obrenovcu, gde je jedan igrač sa 100 dinara uzeo čak 1.463.931 dinar.

Stavio je 16 parova na tiket, odabrao kvote od 1.30 pa do 2.27. Zbirna kvota 9.756,61. Epilog, dobitak 975.961, na to ide i SOCCERBET bonus na parove 487.980.

Sjajni tiket sastavljen je u petak, a 14/16 utakmica igrano je toga dana. Samo jedna liga, Grčka je ostavljena za subotu. Namerno ili ne, to već ne znamo.

Najviše stresa počelo je iz mesta koje će sigurno sada igrač moći lagano da poseti – Ujedinjenih Arapskih Emirata. Al Vahda je povela, a onda je krenuo karambol. Crveni za goste, promašen penal gostiju, izjednačenje Kalbe, pa ponovo crveni za taj tim. A onda, penal Guanke u 87. minutu za prolaz ovog meča.

Kada je preživeo belaj na toj utakmici, posle mu je sve nekako bilo lakše.

Da je ovaj stanovnik Obrenovca stručnjak za arapska pitanja pokazao je i u drugoj utakmici igranoj u Omanu između Al Šababa i Sahara. U 88. minutu je tiket otišao “u zeleno”. Gol je postigao VIlijam za konačnih 1:2.

SOCCERBET poslovnice u Obrenovcu

Nemanjina BB

Miloša Obrenovića 81

Miloša Obrenovića 134

Da je ovaj čovek rođen pod srećnom zvezdom videlo se i u Italiji i Španiji. Meč Citadela – Kremoneze, na tiketu 3+, a ptolazi u 90+3 minutu kada Fran Vaskez (da, da, još uvek igra) postiže gol za pobedu gostiju. Prvi minut nadoknade bio je taličan i na pobedu Đirone.

Kineros je u 85. minutu doneo prolaz igre 3+ u Kolumbiji, gde su se sastali Atletiko – Lianeros.

Na dvojku u meču Horn – Gracer je čekao do 83. minuta. To ipak deluje mnogo lakše nego ovo što mu se dešavalo u arapskom svetu, Italiji i Španiji.

Otišao je na spavanje sa još dva meča do toga da uđe među legende klađenja. Čekala ga je Grčka u subotu.

Debi Saše Ilića u Atromitosu je doneo lagan prolaz igre 3+, a Volos – Kifisijas je prolaz doneo gol Ognjena Ožegovića u 82. minutu.

Obrenovac slavi svog milionera!

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi