Pratite nas preko:
Hanga lagao
Foto: MN Press

ABA liga

Zvezda u problemu: Trojica “vise” za derbi

Kako prenosi većina beogradskih medija, Crvena zvezda će poprilično biti oslabljena večeras od 20 časova na gostovanju Partizanu. Trojica košarkaša Nemanja Nedović, Branko Lazić (propustili i prvi derbi), i Adam Hanga neće moći da pomognu timu.

I dok su povrede Lazića i Nedovića poznate bile i ranije, Hanga je novost. Mađarski košarkaš je bio prilično raspoložen da se revanšira crno-belima za poraz od prošle nedelje.

– U poslednjoj četvrtini smo definitivno podbacili, dali smo im da ubace 35 poena. Nije trebalo to da dozvolimo, jer smo ih držali na samo 11 poena u trećoj četvrtini. Taj period utakmice pokazuje kako treba da igramo u nastavku sezone, to nam je putokaz za dalje. Već nas u ponedeljak čeka novi derbi, život ide dalje, sada imamo novu šansu da pokažemo da smo bolji tim – rekao je Hanga i nastavio:

– Lepo je videti koliko srpski narod voli Večiti derbi. Igrao sam mnogo utakmica u karijeri, ali ovo je nešto posebno što imate i treba da budete ponosni. Izuzetno sam ljut zbog poraza, ali idemo dalje – kazao je tada Hanga.

Zvanično još uvek nemamo informaciju da će Hanga propustiti derbi. Neki su ubeđeni da je u pitanju pokušaj da se “opusti” rival i poremeti priprema meča.

Videćemo večeras od 20 časova.

Kvote

Posle dobijenog derbija u Evroligi Partizan je još veći favorit za meč u regionalnom takmičenju. Na platformi Soccerbeta je kvota na pobedu crno-belih 1,65, dok je na crveno-bele 2.30.

Ako mislite da će meč otići u produžetak kvota je 14. Sve igre na derbi pogledajte OVDE.

Takođe, OVDE možete pogledati i koje su kvote i granice za broj poena igrača.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga