Pratite nas preko:
Dominacija Duška Ivanovića
Duško Ivanović; Foto: MN Press

Evroliga

Sada i zvanično: Duško Ivanović se vratio u stari klub četiri dana pred meč sa Partizanom

Ono što smo najavili pre nekoliko dana, sada je dobilo i konačnu potvrdu. Duško Ivanović zvanično je novi trener Baskonije. To je objavio klub iz Vitorije na zvaničnom sajtu.

Crnogorski stručnjak, koji je prošle nedelje smenjen sa mesta trenera Crvene zvezde, potpisao je sa čelnicima španskog kluba ugovor do kraja sezone. Biće mu ovo četvrti put u karijeri da sedi na klupi Baskonije.

Naslediće Đoana Penaroju, koji je ranije smenjen zbog serije loših rezultata ekipe. Kako u Evroligi, tako i u španskoj ACB ligi.

Sada, kada je Duško Ivanović zvanično stigao u Vitoriju, jasno je da će zvaničan debi na klupi novog-starog kluba imati u petak. Tada će u Vitoriji, u 6. kolu Evrolige, gostovati Partizan.

Evroligaški igrači “ne žele” da igraju za Ivanovića

Za najprljavijeg igrača su prvo mesto podelili Fakundo Kampaco i Nikola Kalinić sa 16,7% glasova.

Bivši trener Crvene zvezde, Duško Ivanović, dobio je 41,7% glasova kada je reč o treneru sa kojim ne bi hteli da sarađuju. Isti broj glasova je dobio i strateg Panatinaikosa Ergin Ataman.

Kada je reč o trenerima s kojima bi želeli da rade, na drugom mestu je Željko Obradović sa 30,5%, dok je prvi Pablo Laso sa 39,1%.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga