Pratite nas preko:
ZARKO LAZETIC trener fudbalera TSC Backa Topola na utakmici UEFA Lige Evropa protiv Olimpijakosa Pirej na stadionu TSC arena, Backa Topola 05.10.2023. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, TSC Backa Topola, UEFA Liga Evropa, Olimpijakos Pirej
Žarko Lazetić (Foto: MN Press)

Fudbal

Lazetić o Partizanu posle “otimanja” boda Zvezdi: Sad mi šalju poruke, a kad s njima igramo nerešeno niko da se javi

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izdominirao je izjavama posle remija na Marakani sa Crvenom zvezdom (1:0).

– Sigurno da kada se uzme bod na Marakani utisci su pozitivni. Odigrali smo dobru defanzivnu utakmicu, a ofanzivno nismo bili sveži, jer je ovo nama bio treći meč u šest dana. U prvom poluvremenu smo mogli bolje, bilo je više prostora za igru, ali nismo imali dobra rešenja, dok je drugom Zvezda izašla agresivnije, pa nismo uspevali da ostanemo na lopti koliko smo želeli. Pozitivno je to što smo uspeli da svedemo Zvezdu na malo pravih šansi – istakao je Lazetić i dodao na konto suđenja:

– Primili smo gol iz faula koji to nije bio, to je evidentno. Malo je bilo navlačenja, ništa spektakularno, ali to je normalno na Marakani.

Imao je jaku poruku i za ljude iz svog bivšeg kluba, Partizana.

– Sada iz Partizana šalju poruke svi, sada je super. A, kada sa Partizanom odigramo nerešeno, onda su ljuti i niko se ne javlja. Sad vidim da poruke pršte.

TSC je dao gol, cela klupa ušla je da proslavi, ali ne i Lazetić. On je lukavo ostao na klupi:

– Ostalo mi je u glavi Bilić, Hrvatska protiv Turske. Utrčavanje u teren, pa primljen gol. Uvek razmišljam šta je sledeće, ali srećom po nas već su bili produžili utakmicu četiri minuta pa nisu mogli još.

Progovorio je i o kratkom razgovoru sa Barakom Baharom.

– Pitao sam ga kako mu je porodica, jer ja sam čovek sa Kosova i znam kako je kada padaju bombe i kada je dole porodica. Poželeo sam mu da sve to izdrži. To je, ipak, važnije od svega – zaključio je Žarko Lazetić, trener TSC-a.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal