Pratite nas preko:
Viljaš Boaš
Andre Viljaš Boaš (Printscreen: YouTube(@DailyDoseOfFootballYT)

Fudbal

Čuvenom treneru poslali slike njegove dece uz bolesne pretnje: “Ako je istina, ovo je ozbiljno”

Težak incident privukao je pažnju portugalske javnosti. Tokom prošle noći oštećen je zid kuće portuglaskog trenera Andrea Viljaša Boaša, bivšeg trenera Porta, Čelsija i Totenhema, koji se svojevremeno proslavio i kao pomoćnik legendarnog Žozea Murinja.

Međutim, čini se da pretnje nisu stale samo na oštećenju zida, pišu portugalski mediji.

Bio je to vandalski čin koji se dogodio neposredno nakon što je Viljaš Boaš najavio da će se kandidovati za predsednika Porta. Kada se vratio svojoj kući, na spoljnom zidu video je natpis na kojem je pisalo “Izdajnik” (tradior na portugalskom).

Međutim, više zabrinjava ono što je potom usledilo.

Žoao Keiroz, bivši radnik Porta, otkrio je na svom Tviteru da se dogodilo nešto mnogo ozbiljnije.

– Dobio sam informaciju da su Andreu uručene fotografije njegove dece snimljene u školi koju pohađaju. Fotografije su bile popraćene zastrašujućim porukama. Ako je to istina, situacija je veoma ozbiljna i zahteva intervenciju policije. Porto ne može biti razlog za ovakve incidente – kaže Keiroz.

Portugalski stručnjak vodio je Porto od 2010. do 2011. godine, kada je postao šampion, pobednik Kupa i Superkupa i Lige Evrope.

Vodio je Čelsi, Totenhem, ruski Zenit i kineski Šangaj. Njegov poslednji klub bio je Olimpik Marselj sa kojim je raskinuo ugovor u 2021. godine.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal