Pratite nas preko:
Nejpir trostruko veća primanja
Foto: MN Press

Evroliga

“Nejpir je otišao jer mu nismo dali trostruko veća primanja”

Iz Milana su se oglasili povodom svog bivšeg igrača Šabaza Nejpira. Pregovori oko produženja ugovora na relaciji Nejpir – Armani nisu išli prema planu, jer je košarkaš zatražio trostruko veća primanja. Ovo je u razgovoru za Basketnews otkrio predsednik ekipe iz Milana Del Orko.

– Želeli smo da produžimo ugovor ovoga leta, ali Nejpir je tražio trostruko veća primanja od onog što je zarađivao. Nismo bili spremni da izdvojimo takav iznos. Već smo uložili mnogo sredstava u dovođenje Mirotića, iako Barselona i dalje sufinansira njegovu platu – izjavio je predsednik Armanija iz Milana, Del Orko.

Odlazak Nejpira ostavio je klub sa izazovom da pronađe zamenu za tu ključnu poziciju u timu. Klub je brzo reagovao i doveo nemačkog reprezentativca Maodo Loa, mada se čini da Lo još uvek nije dostigao očekivanja kluba.

“Doveli smo Loa, ali njegove igre nisu na nivou koji smo očekivali. Ako se ukaže prilika, razmotrićemo opcije na tržištu, ali nećemo se upuštati u sulude finansijske zahteve. Moramo poštovati granice finansijskog fer-pleja, ili ćemo biti suočeni s ozbiljnim kaznama – dodao je predsednik Armanija.

Podsetimo, Šabaz je potom potpisao za Crvenu zvezdu gde još uvek traži pravu formu.

Armani sledeći meč igra protiv Brindizija. SOCCERBET je spremio kvote za taj duel. Možete ih videti klikom OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga