Pratite nas preko:
Krasimir Avev
Printscreen: YouTube(@biathlonworld)

Ostalo

Bivši šampion Evrope u teškom stanju: Pucao sebi u stomak

Bivši šampion Evrope u biatlonu Krasimir Anev (36) nalazi se u veštačkoj komi pošto je sam sebe povredio kada je navodno čistio pištolj. On se ranio u stomak, a tačne okolnosti ove nesreće i dalje nisu poznate.

Prema pisanju bugarskih medija, incident se dogodio prošle srede u Bugarskoj. Navodi se da je Anev pronađen bez svesti u blizini gradića Ćustendil.

Prema navodima nekh medija on je čistio pištolj, te se ranio. Sa druge strane navijači sumnjaju da je Anev pokušao da izvrši samoubistvo.

Kada je pronađen brzom intervencijom doktora stavljen je u veštačku komu, a navodi se da ima prostrelnu ranu u predelu stomaka. Njegovo stanje je stabilno, ali je situacija i dalje ozbiljna.

Lokalna policija još nije objavila dodatne informacije o incidentu. Ono što je, međutim, jasno je da je pucao sebi u stomak iz legalnog oružja, navodi policija.

Anev je takođe i vojni instruktor, što je postao na kraju svoje biatlonske karijere

Bugarin je jedan od najuspešnijih biatlonaca u Evropi, a ovim sportom bavio se od 14. godine. On je nastupio na 11 svetskih prvenstava i tri puta na Zimskim olimpijskim igrama.

Najveći uspeh ostvario je na Evropskom prvenstvu 2019. u Minsku kada je osvojio zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Ostalo