Pratite nas preko:
Mario MAloča
Printscreen: Instagram(@mariomaloca)

Fudbal

Bore se za titulu, a Zagrepčanin navija za direktnog rivala: “Moja jedina želja je da Hajduk bude prvak”

Velika prašina digla se danas u Hrvatskoj posle izjave iskusnog štopera Gorice Marija Maloče. On nastupa za klub koji je trenutno četvrti na tabeli, a u razgovoru za HRT rekao je da mu je jedina želja da splitski Hajduk osvoji titulu.

Borba za šampionsku titulu u Hrvatskoj ove sezone biće izuzetno zanimljiva jer planove Dinama iz Zagreba pokušavaju da pokvare splitski Hajduk i Rijeka, a iz prikrajka vreba upravo Gorica za koju nastupa i pomenuti Maloča.

Maloča (34), rođeni Zagrepčanin, je od 2008. do 2015. bio igrač Hajduka, nosio je kapitensku traku velikana iz Splita, te ne čudi da je veliki navijač ovog tima. Videćemo da li će posle zaprepašćujuće izjave nastaviti da navija za Hajduk koji već sutra (8.11.) igra svoju utakmicu HNL-a protiv Osjeka.

SOCCER KVOTE: (2.85) Osjek (3.40) Hajduk (2.40)

Prvi čovek Gorice Nenad Črnko već je pokrenuo postupak protiv igrača, a za sada nije poznato da li će disciplinski postupak biti okončan suspenzijom, novčanom kaznom ili na neki treći način.

– Moje mišljenje je da će Hajduk biti prvak, ja sam navijač pa nisam realan, nema mi ko što zameriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak – rekao je Maloča u razgovoru za HRT.

– Pobedili smo Hajduk, tada sam pokazao profesionalnost. Međutim, kada se završi utakmica ja sam navijač Hajduka –

Gorica nikad bolja i sa “špijunima” u timu

Fudbaleri Gorice posle 13 odigranih kola nalaze se na četvrtoj poziciji i imaju samo pet bodova manje od Hajduka i Rjeke koji dele prvo mesto. U dosadašnjem toku sezone savladali su Dinamo, Hajduk i Osijek, te su legitimni pretendenti za prvo mesto.

Mario Maloča je nekadašnji omladinac Dinama iz Zagreba, a zatim prvotimac splitskog Hajduka. Kako pišu hrvatski mediji, Maloča neće biti izbačen iz tima, ali navijači Gorice su se već oglasili i očekuju adekvatnu kaznu.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal