Pratite nas preko:
Grobari, navijači Partizana; Foto: MN Press

Evroliga

Navijač pre 10 godina poslao mejl Partizanu zbog Kabokla – čim je Brazilac parafirao, objavljen je dokaz (FOTO)

Završena je “španska serija” i Bruno Kaboklo je, napokon, potpisao za Partizan. Dugo, baš predugo, Željko Obradović je tragao za još jednim centrom. Pronašao ga je u liku i delu braziskog reprezentativca, koji će u Partizanu nositi dres sa brojem 50. Međutim, to nije bio prvi put da se u istom kontekstu spominju Partizan i Kaboklo.

Prvi koji je to učinio, pre gotovo pune decenije, bio je jedan anonimni košarkaški stručnjak. On je tada napisao mejl i poslao ga crno-belima. Ali, niko nikada u Humskoj nije otvorio njegovu poruku. Zato je sada, u 21. veku, mnogo lakše poslati nekome poruku, kao i da je on vidi i odreaguje na nju.

– Pre devet godina i 10 meseci sam na mejl adresu KKP poslao mejl o brazilskim talentima. Među imenima, bilo je i najnovije pojačanje, Bruno Kaboklo. Cenim da niko nikada nije ni otvorio taj mejl – napisao je navijač crno-belih na društvenoj mreži “X“.

Kakav je bio sadržaj mejla poslat crno-belima 2014. godine?

– Srdačan pozdrav od velikog navijača Partizana iz Republike Srpske. Ovim putem, osim iskrenih čestitki na svemu do sada urađenom i sa željom da uz puno zdravlja i sreće, KK Partizan u budućnosti pravi još veće rezultate, prilažem i svoju analizu brazilskih košarkaških potenijala do 23 godine starosti. Naravno, nisam nikakav menadžer, košarkaški stručnjak, niti javna ili politička ličnost, običan navijač i diplomac. Nadam se da ćete pročitati moju analizu, bez obzira što je možda daleko od čisto košarkaške ili barem kompetentne – stoji u mejlu adresiranog pre gotovo decenije na KK Partizan.

Od tada je prošla, dakle, gotovo puna decenija.Kaboklo je završio u NBA ligi, baš kao što je i predviđeno. Ako nisu tada, onda su svetski ljubitelji košarke mogli da se uvere u njegove kvalitete na nedavnom Mundobasketu. Bio je najbolji igrač reprezentacije Brazila i prava mašina za “dabl-dabl” učinke. Uostalom, mnogi fantazi igrači mogli su da se uvere u to.

Kaboklo je sada tu i Partizan će želeti da ga što pre ubaci u tim i akcije koje poziva Željko Obradović. Da, vreme će biti potrebno. Taman i da se uverimo u osobine i kvalitete o kojima je pre 10 godina pisao nesuđeni “skaut” Partizana.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga