Pratite nas preko:
Novak Đoković, Printscreen: Twitter/@DavisCup

Đoković

Đoković mislima u Dejvis kupu dok čeka žreb za Završni Masters

Novak Đoković najavio je napad na titulu u Dejvis kupu, iako ga pre toga očekuje Završni Masters sezone u Torinu.

Srpski teniser je poslao video poruku koja je objavljena na zvaničnom profilu Dejvis kupa. Završnica ovog reprezentativnog takmičenja se igra u Madridu od 21. do 26. novembra. Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv Velike Britanije.

– Uzbuđen sam što ću biti deo nacionalnog tima Srbije na F8 Dejvis kupa u Malagi. Takmičiće se osam najboljih timova na svetu za najprestižniji timski trofej u našem sportu. Radujem se. Uvek je velika čast i privilegija predstavljati Srbiju na sceni, na velikoj ceni u Dejvis kupu. Osvojili smo jednom 2010. i to mi je jedno od najdražih i najlepših sećanja sa teniskih terena. Moći da to podelim sa svojim prijateljima i kolegama u reprezentaciji. Zaista se radujem tome. Nadam se da ću biti zdrav i moći da doprinesem svakoj mogućoj pobedi za svoju zemlju. Pozivam sve da dođu da nas podrže – poručio je u videu Đoković.

U slučaju da on i saigrači budu uspešni u četvrtfinalu, u polufinalu će igrati protiv boljeg iz duela Italije i Holandije.

Novak će prethodno učestvovati na Završnom Mastersu sezone koji počinje u četvrtak. Danas se čeka žreb, gde će teniseri biti izvučeni u 2 grupe po 4 igrača. Prvoplasirani iz obe grupe će se plasirati u polufinale.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković