Pratite nas preko:
FK CUKARICKI - AFC FIORENTINA
Čukarički - Fiorentina (Foto: MN Press)

Fudbal

Čukarički opet izgubio: Fudbalsko veče u Leskovcu tokom kog je uživao samo Mbala Nzola (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su i četvrtu utakmicu u grupnoj fazi Lige konferencija, a bolja od njih bila je Fiorentina (1:0). Pobedonosni pogodak postigao je Mbala Nzola iz penala u 7. minutu.

Praktično je upravo ovaj bivši igrač Specije jedini koji je uživao ove večeri. Meč nije bio zanimljiv, a njemu je ovo bio prvi gol u evrokupovima u karijeri na petom nastupu.

A nije na odmet ni to što je u celoj sezoni pompezno dovedeni napadač dao samo jedan pogodak, protiv Kaljarija u Seriji A, pa je na ovaj način, bar do vikenda, mogao da kaže sebi da je izašao iz krize.

Kao i u Firenci, Viola je rano stigla do prednosti, ali u Leskovcu ove večeri nije mogla toliko da nadigra Brđane, pošto nije ponovila onih šest pogodaka s Artemija Frankija.

Imao je i nominalni domaćin ove večeri svoje situacije, ali lopta nije htela u gol.

Najbolju priliku ove večeri Čukarički je propustio preko Stefana Kovača u uvodnim minutima drugog poluvremena.

Neće ovo biti sezona za pamćenje kad su izabranici Igora Matića u pitanju. Koliko god teška grupa bila, bar jedan bod su sigurno očekivali iz klupske uprave.

A ne bi loše došao ni srpskom fudbalu, koji poput meteora pada strmoglavom brzinom na UEFA listi klupskih koeficijenata.

Čukarički će do kraja grupne faze odigrati još sa Ferencvarošem u Leskovcu i sa Genkom u Belgiji.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal