Pratite nas preko:
KOSARKA - WC2002 - Vlade Divac, Jugoslavija YUG kosarkas, i Svetislav Pesic, Jugoslavija YUG selektor, u teretani hotela Hyatt. Indianapolis, 31.08.2002. snimio:N.Parausic Æ
Vlade Divac, Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Košarka

“Divac je pušio u tuš kabini pre utakmica, samo mu je glava virila”

Nije više nikakva tajna da je Vlade Divac tokom igračke karijere redovno pušio cigarete. Legendarni košarkaš je to činio još od vremena kada je bio junior, ali njegov “porok” je nailazio na različite reakcije.

Majk Bibi, bivši saigrač iz Sakramenta, je gostujući u podkastu kod bivših NBA igrača Meta Barnsa i Stefona Džeksona, potvrdio da je bio iznenađen kada je shvatio da Divac puši pre utakmica u svlačionici.

– Video sam ga pre utakmica. Glava mu je virila iznad vrata od kabine u toaletu. On je tamo, rekao sam: “Vlade, da li to pušiš je**nu cigaretu?!” Odradio je to brzo, bacio je i otišao na zagrevanje – ispričao je Bibi.

Nekadašnji plejmejker Kingsa je opisao Divca kao sjajnu osobu i saigrača.

– Vlade je bio kolovođa. Trudio se da sve protekne u najboljem redu. Naravno da je Veb (Kris Veber, prim.aut.) bio lider tima, ali van terena nikada niste primećivali promenu kod Vladea bez obzira na to da li je postigao dva ili 30 poena. Uvek biste dobili istog Vladea, bez obzira na bilo šta.

Sakramento dočekuje na svom terenu Oklahomu u noći između petka i subote, a kvote pogledajte OVDE.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka