Pratite nas preko:
Nišlije Pazarci
Foto: MN Press

Fudbal

SL: Ako misliš pobediti moraš dati gol. Nišlije to ne umeju, Pazarci odneli sve sa Čaira

I šesti put ove sezone Nišlije nisu dale gol, pa je i priča o dobrom rezultatu za Radnički protiv Novog Pazara tu i završena – 0:1.

Da muka bude gora po domaćina, nisu oni bez pokušaja da daju gol, samo su bez čoveka koji bi mogao ideje da sprovede u delo.

Oba tima su ušla u meč spuštenog garda i napadački. Lepa promena u Superligi Srbije. U prvih 45 minuta nije bilo golova.

Siniša Dobrašinović, kojeg su u jednom momentu neki u Pazaru hteli da smene pre prošlog kola, pogodio je sa svakom. Kolega na klupi Nišlija Nikola Trajković nije to uspeo, mada iskreno njegov pogled ka klupi često izgleda kao vapaj za nedostižnim. Mnogo kratko to deluje i na terenu, a na klupi…

Uostalom, Trajković je Stajića izveo iz igre posle ni punih 10 minuta drugog poluvremena od kada je ušao u igru. Sve jasno. Nije do trenera.

Trenutak odluke dogodio se u 69. minutu. Đo je šutirao sa distance, lopta zakačila Kamerunca Jamkama i prevarila Rosića.

Pazarci su ovom pobedom iskočili na četvrto mesto na tabeli Superlige Srbije. Gornji deo tabele bio je cilj pred početak sezone, a sada apetiti rastu do prvog nastupa u Evropi.

Sve mečeve Superlige Srbije možete odigrati u Kladionici SOCCERBET ili na linku OVDE.

Superliga Srbije, 15. kolo

Petak

Radnički Niš – Novi Pazar 0:1 (0:0)
(Đo 69)

Subota

Radnički 1923 – Voždovac

Radnik – Napredak

Železničar – Crvena zvezda

IMT – Mladost

Nedelja

Javor – Spartak Ždrepčeva krv

Partizan – Čukarički

TSC – Vojvodina

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal