Pratite nas preko:
Zek Levin - Fantasy uzdanica
Zek Levin (Foto: Beta/AP Photo/Jack Dempsey)

Fantasy

NBA Daily Fantasy: Iz lagane subote u ludačku nedelju

Lagana subota sa četiri meča je iza nas, a vrlo brzo počinje nedelja sa čak 11 mečeva kao šlag na tortu za ovu nedelju. Veoma brzo, jer je prvi NBA meč već od 18:00 časova po našem vremenu između Njujorka i Šarlota, koji je dostupan u našem specijalu na SoccerBet platformi u delu za fantazi igre. Tu je i vezana ponuda za rani “dabl izazov” mečeva između Bruklina i Vašingtona, kao i Klipersa i Memfisa, koji kreću od 21:00 čas i 21:30 časova. Naravno, kao i svakog dana, tu je i ponuda celodnevnog kola.

Orlando protiv Milvokija

Ne ide Milvokiju, nije to onaj ritam koji su imali par sezona. Jeste falio Lillard u ovom meču, ali nije do njega. I sa njim to belo izgleda. Dosta slab start Midltona, Bruk Lopez, pa čak i Portisa. Da li će se i kada probuditi, videćemo. A možda je i do novog trenera Grifina i njegovih zamisli. Svakako, Bankero, Franc Vagner i Sags su dobili više nego lagano ovaj meč. Janis na svojim brojkama 35/10/7, ali je bio usamljen na terenu.

Boston protiv Toronta

Egal je bio samo u prvoj četvrtini, a sve ostalo je bilo u znaku Seltiksa. Ekipa našeg Darka Rajakovića je delovala bledo. Što se tiče fantazi brojki kroz statistiku, niko se posebno nije isticao od onoga što se očekuje jer je utakmica bila rešena ranije nego što je trebalo.

Atlanta protiv Majamija

Nema Džimija Batlera, nema Tajlera Hira, nema problema. Majami od starta izrutinirao Atlantu u gostima. Jedna od onih spoljašnjih pobeda kada uključi svoju trenersku magiju i izvadi igrače iz drugog plana. Bem Adebajo sa 26/17/4 nastavlja svoju odličnu seriju mečeva, a pratio ga je Džaime Hakez sa 20/3/4 i Kajl Lauri sa 17/2/4. Kod Atlante najjače su povukli dvojac bekova Jang/Marej, ali nedovoljni.

Golden Stejt protiv Klivlenda

Očekivao se veći otpor Ratnika, ali i oni su delovali suprotno. Sem Stefa Karija sa 30/3/2, niko nije pokazao neku veću želju. Dok su Kavalirsi delovali timski i tako i dobili ovaj meč. Kris Levert sa 22/5/3, ali i četiri ukradene lopte i jednom blokadom, i Donovan Mičel sa 21/7/5 bili su najproduktivniji. Vredi pomenuti Garlandovih pet ukradenih lopti na 19 poena, 6 skokova i 4 asistencije.

Na osnovu našeg trenutnog uvida, prepoznajemo neke prednosti koje nam mogu koristiti za večerašnje izazove. Da li smo u pravu?

Pi Džej Vašington

Ne najbolja opcija iz ovog meča, ali po nama najbolja jeftinija. Rendl ne igra često ozbiljno odbranu, ili bolje rečeno, retko je igra ozbiljno. Branson će daviti Lamela Bola , a Mark Vilijams ima veliki izazov sa Mičom Robinsonom koji je odličan u branjenju reketa. Ostaje prostor za Pi Džej-a da napadne slaba krila Njujorka, i mislimo da će tu Šarlot možda tražiti svoju šansu.

Zek Levin

Sporiji start kao i cele ekipe, i timski i individualno. Evo prilike da se izađe iz krize. Ausar Tompson se pokazao kao sjajan defanzivac u svojoj ranoj sezoni, ali još uvek nema telo i iskustvo da može da parira brzini i brzom skoku šuta kakav poseduje Zek Levin. Detroit može da odgovori snažnim centrima na igri Vučevića, koji možda igra najbolje na startu sezone kod Čikaga, tako da se očekuje da najviše šuteva preuzmu pre svega Lavin, a i Derouzen.

Zajon Vilijamson

Gotovo svaki meč od starta, Zajon ide preko 20 poena, a pored toga kombinuje sa solidnim brojem skokova. Ali sve češće ume da meč završi sa dosta asistencija. Nema Dalas odgovora za snagu i motoriku tenka iz Nju Orleansa kako spolja, tako ni pod košem. Tako da će bez SiDžej Mekaluma sigurno Zajon još i više napadati koš.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy