Pratite nas preko:
Denis Šruder; Foto: Beta/AP/Gareth Patterson

Fantasy

NBA Daily fantazi: Specijal Kingsa i Kavsa – Šruder i Mobli su prave opcije za vas

Imali smo sinoć prva tri evropska termina u kojima smo uživali uz NBA Daily fantazi, a ove večeri novu ponudu na SoccerBet platformi u najatraktivnijoj ligi na svetu. A večeras lagani početak vikenda sa četiri nova meča koja imate u dnevnoj ponudi, kao i svakog dana, na SoccerBet platformi. U ponudi dana vam predstavljamo kao specijal meč između Sakramenta I Klivlenda.

Pobeda Njujorka protiv Šarlota kod kuće za otvaranje nedeljnog maratonskog dana. Povreda Brendona Milera ne deluje ozbiljno, ali pratimo stanje. Lamelo Bol opet je nabijao brojke kod Šarlota, 32/7/6, dok su kod Niksa Beret i Rendl vodili glavnu reč.

Bruklin nije dozvolio iznenađenje i pobedio je Vašington u, može se reći, tesnoj završnici. Pojavio se ruku Bilal Kulibali kod Čarobnjaka sa 20/7/3 i četiri ukradene lopte, dok je baš jake brojke kod Netsa imao Mikael Bridžis, 37/13/2.

Nedeljni dan po našoj satnici završio se Memfisovom drugom pobedom u sezoni protiv Klipersa u gostima, kojima je ovo četvrta vezana od kako su trejdovali Hardena. Bejn, u pobedi Medveda, imao je 27/4/6, Bizmark Bijombo sa 13/12/3, i Smart sa 17/3/7 bili su lideri na parketu i odolevali napadima Klipersa, kod kojih je samo Pol Džordž bio fantazi vredan pomena sa 26/7/7.

Fantazi poslastica sa puno koševa

U jednoj fantazi poslastici s dosta koševa, Filadelfija je pobedila Indijanu. Haliburton opravdava ulogu vođe na terenu, a meč je završio sa 25/1/17. Kod Siksersa opet je bio odličan Embid u rurnjavi za svoj drugi vezani mvp sa 37/12/7. Ali i od ove statistike bilo je bolje, jer je Meksi odigrao svoj meč života sa 50/7/5 i tri ukradene lopte.

Pojavio se Čikago na meču protiv energičnog mladog Detroita i pobedio. Udarni trio, opet Lavine, Vučević, DeRozen, bio je najefikasniji i ubedljivo najzaslužniji za pobedu. Zanimljivo je da je najefikasniji kod Detroita bio prvi strelac Kevin Noks sa 18 poena, koji je pre par dana potpisao ugovor jer je bio slobodan agent. Jak fantazi doprinos dao je Ajzea Stjuart sa 17/11/2.

Kako je krenula poslednja četvrtina, tako su poveli Roketsi protiv Nagetsa i na kraju i pobedili tesno. VanVlit kao da se diže i preuzima ulogu lidera, koja mu i pripada, i završio je meč sa 26/2/4. Jak doprinos dao je i Šengun sa 23/8/5. Kod Denvera, novi baš jak tripl-dabl Jokića sa 36/21/11 i dobar dabl-dabl Majkla Portera Juniora sa 25/10sk .

Jednosmerna ulica u meču između Nju Orleansa i Dalasa. Maveriksi su još jednom zadali težak udarac protivniku u dva dana sa ogromnom razlikom, tako da glavne zvezde nisu morale da igraju poslednju četvrtinu. Vredi pomenuti njihov skor. Kajri Irving je ovog puta, za promenu, predvodio sa 35/6/7, a Luka Dončić sa 30/4/9 za prelaganu pobedu. Obojica su igrala ispod 30 minuta, (29 i 27) i uticali na naš NBA Daily fantazi.

Batler i Robinson pojačali “vrelinu”

Vratio se Džimi Batler i Majami je pobedio San Antonio. Međutim, ovog puta je odskočio Dankan Robinson sa 26/5/4, a pratio ga je Bem Adebajo, koji je u sjajnoj formi sa 24/11/6 i tri ukradene lopte. U rosteru je opet i Kevin Lav. Poezija je gledati ovakve raspršene doprinose, i zbog statistike ćemo odvojiti dvojicu, iako je doprinos dala cela ekipa. Keldon Džonson sa 20/12/6 i Viktor Vembanjama sa 18/11/7 najvredniji su iz fantazi perspektive.

Oklahoma se popela u zonu plejofa pobedom nad Finiksom, i iako je još rano gledati tabelu, Šej Gildžes-Aleksander ne namerava da prestane sa svojim All-Star modom. Meć je završio sa 35/7/4. Buker ga i dalje nema, Bredli Bil igra po principu toplo-hladno, a Durent I dalje gazi 28/9/4.

Iznenađujuće dobra Minesota na početku, pobeđuje Golden Stejt u gostima u jednoj laganoj utakmici. Samo je Stef Kari vredan pomena kod Ratnika gledano kroz fantazi brojke sa 38/5/3, dok su kod Vukova jake brojke na oko 37 minuta u igri imali Karl-Entoni Tauns sa 21 poenom, 14 skokova i 3 asistencije, dok je Entoni Edvards ostvario 33 poena, 6 skokova i 7 asistencija.

I za kraj maratona, Lejkersi bez Lebrona Džejmsa pobeđuju Portland. Očekivano, Entoni Dejvis kao glavni akter sa 30/13/6 i tri blokade. Vredi pomenuti i učinak Skajlera Mejsa kod Blejzersa. U nedostatku bekova zbog silnih povreda plej je završio meč sa 15/4/12 i može biti odlična jeftina NBA fantazi opcija dok se ne vrate standardni igrači.

Dve opcije za veče pred nama

Denis Šruder – ratoborni plejmejker nemačke reprezentacije, igra sjajnu sezonu, premašujući sva očekivanja. To mu omogućava da se istakne u nebalansiranom rosteru, u kojem Toronto poslednjih par godina forsira više kvalitetnih unutrašnjih igrača. Večeras protiv Vašingtona, povoljan matchup, i verujemo da može da se istakne sa impresivnim brojkama za naš NBA Daily fantazi.

Evan Mobli – u raspodeli uloga i prednosti koje igrači imaju u startnim pozicijama, ali i rotacijama, Mobli bi trebalo da ima najbolje šanse za dobre brojke na meču protiv Sakramenta. Kingsi imaju dobre bekove koji defanzivno mogu da odgovore Mičelu i Garlandu. Sabonis je svakako izazov za Alena na obe strane parketa. Ostaje Mobli, koji je atipičan sa svojom visinom i motorikom. Kako na poziciji power forwarda, tako i na poziciji centra. Verujemo da može da iskoristi tu prednost.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy