Pratite nas preko:
Screenshot/YT/ailu.perez.ufc

Borilačke veštine

Dobila meč UFC-a pa svima dala besplatan pristup njenom OnlyFans profilu

Kakva proslava pobede Ailin Perez. Nakon što je dobila meč UFC-a, Argentinka je dala besplatan pristup njenom OnlyFans profilu.

Djevojka poznata po nadimku “Fiona” je objavila da je njen nalog na OnlyFans platformi otvoren bez ikakvih troškova za svakoga ko želi da zaprati.

Najava je stigla kao vrsta odgovora Prezove ​​na pitanje o komentarima UFC šampiona u srednjoj kategoriji (84 kg), Šona Striklanda, koji je bio kontroverzan kada je napao sportiste koji prodaju sadržaj za odrasle na internetu i ženski MMA.

– Možda on nije rođen da ima OnlyFans, žao mi je. Sve stvari koje ja, Ailin Perez, koristim, očigledno je zato što mi odgovara. I zapratite moj OnlyFans jer sada je besplatan. A moj OnlyFans nije pornografija, to je umetnost. Svi to mogu da potvrde – poručila je Ailin.

Osim pobede, druge uzastopne u UFC-u, Ailin Perez je odradila tradicionalni slavljenički ples u oktagonu s kojim je reklamirala upravo OnlyFans.

Ova 29-godišnja Argentinka odlučila je tverkovati pred malobrojnom publikom u dvorani, ali postala je viralna priča jer širom sveta su milioni pratili ovaj UFC događaj.

.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine