Pratite nas preko:
SERBIA vs BULGARIA Leskovac, 19.11.2023. foto: Marko Metlas Fudbal, Srbija, Bugarska
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Srbija najslabija reprezentacija na Evropskom prvenstvu?! Englezi ponizili Piksijeve Orlove

Srbija se posle 24 godine čekanja ponovo raduje igranju na Evropskom prvenstvu. Kroz iglene uši uspeli su srpski fudbaleri da se provuku u kvalifikacijama u verovatno i najslabijoj kvalifikacionoj grupi od svih.

Bilo kako bilo, Orlovi će učestvovati na EURO u Nemačkoj. Sad čekaju žreb grupa 2. decembra i to iz četvrtog šešira.

Zato što, objektivno, nisu iskoristili maksimum u slaboj kvalifikacionoj grupi i sakupe više bodova, završili su u najslabijem šeširu. E sada Englezi smatraju i da je Srbija i najslabija reprezentacija iz tog šešira.

Ostrvski “Skaj sports” bavio se prognozama grupa na EP, odnosno time koji bi bili idealni, a koji najteži mogući protivnici u grupi reprezentaciji Engleske. I kao najslabijeg iz 4. šešira i samim time idealnog rivala “Gordom Albionu” odabrali su Srbiju.

Time su između redova poručili i da je srpski nacionalni tim najslabiji koji će biti učesnik šampionata “starog kontinenta”.

Englezi će na žrebu biti među nosiocima u prvom šeširu, a kao idealne protivnike iz ostalih šešira su još odabrali Albaniju koja je u drugom, i Slovenijom, koja će biti u trećem.

S druge strane, kako smatraju najteža grupa u koju bi mogli da zapadnu je sa Danskom, Holandijom i Hrvatskom. Međutim, vrlo su male šanse da Hrvatska završi u četvrtom šeširu.

Kad je o Srbiji reč, možda se nalazi u 4. šeširu za žreb, u kome će npr. verovatno završiti i Italija i Švajcarska, ali sigurno da u drugim šeširima ima selekcija koje su, ako ne slabije, onda makar približnog kvaliteta.

U drugom šeširu pored Albanije, tu su Austrija i verovatno Rumunija, te u trećem osim Slovenije su još Škotska, Slovačka i Češka. Čini se da bi Srbija mogla sa svima njima da se nosi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal