Pratite nas preko:
Dušan Alimpijević slavi sa navijačima Bešiktaša, Printscreen: Twitter/@BasketNews_com

Košarka

Alimpijević uradio ludu stvar posle pobede: Iznenadio i navijače Bešiktaša koji su zbog toga pali u trans

Pariz je bio jedan od dva kluba bez poraza u Evrokupu ove sezone, a onda im je u goste stigao Bešiktaš predvođen Dušanom Alimpijevićem. I ne samo da je turski klub slavio, već je uradio neverovatnu stvar – zaustavio je Parižane na samo 63 poena.

Zašto je to neverovatno? Pa, Pariz je 7 mečeva pre toga, prosečno ubacivao više od 101 poena protivnicima. Sad je zaustavljen na samo 63, a tek 23 je postigao za celo drugo poluvreme.

Ekipa srpskog stručnjaka je slavila 68:63 i domogla se drugog mesta u grupi sa skorom 6-2.

U zagrljaju s navijačima

A strastveni Alimpijević je to znao i da proslavi sa navijačima koji su prešli daleki put od Istanbula do prestonice Francuske.

Bivši trener Zvezde je žurio što pre da se pozdravi sa svima na terenu posle utakmice kako bi dotrčao do navijača i sa njima zajedno proslavio. Ne moramo reći da su pristalice turskog tima pale u trans kad im je Alimpijević potrčao u zagrljaj.

Sjurile su se ka delu između kraja tribina i terena i svi zajedno su skakali i pevali. Nema sumnje da je Alimpijević već uspeo da uđe u njihova srca i postane miljenik.

Njemu inače nije strano bilo da proslavlja sa navijačima, isto je radio i dok je bio trener Burse.

Tajm-aut je bio ključ pobede

Alimpijević je pokrenuo svoju ekipu posle jednog tajm-auta na kome je jasno stavio do znanja igračima koliko je besan zbog njihove igre.

Besno je gestikulirao i čak u jednom trenutku zgrabio stolicu i umalo je bacio, a čule su se i psovke. Njegove reči su igrači dobro čuli i “probudili” se.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka