Pratite nas preko:
Oklahoma City Thunder guard Josh Giddey, left, holds the ball away from Denver Nuggets guard Jamal Murray (27) and center Nikola Jokic, right, in the first half of an NBA basketball game, Sunday, Oct. 29, 2023, in Oklahoma City. (AP Photo/Nate Billings)
U klopci: Džoš Gidi (Foto: Beta/AP Photo/Nate Billings)

Košarka

Isplivao snimak NBA zvezde i maloletnice: Slikali se goli, on poslao poruku njenom bratu (VIDEO)

Australijski košarkaš Džoš Gidi (21) našao se u velikom problemu pošto su se na društvenim mrežama pojavile slike i snimci u kojima se vidi kako je u prisnom odnosu sa maloletnom devojkom.

Prema postu koji se širi društvenom mrežom X, Gidi je uhvaćen kako razgovara sa muškom osobom, dok je bio u društvu maloletnice po imenu Liv Kuk.

Ako je verovati objavi, ali i komentarima, u pitanju je i dalje maloletna devojčica, trenutno “junior” u srednjoj školi, a deca u ovoj fazi školovanja u SAD imaju 16 ili 17 godina.

Privatni nalog na Instagramu, koji se zove “OC Beers” postavio je seriju slika i video snimaka, tvrdeći da razotkriva Gidija. Ništa manje ga nisu napali ni na mreži X, na postu koji je sada obrisan.

– Džoš Gidi iz Oklahome je sa maloletnom devojkom. Na prvom snimku razgovara sa njenim bratom. Ovo je odvratno i ovaj čovek mora biti kažnjen. Ne možemo više da dozvolimo da ovo prođe. Ovo mora da se vidi. Devojčica je junior u srednjoj školi – navodi se u opisu.

Na jednom snimku Gidi razgovara i sa bratom devojčice. Odmah zatim su se pojavile mnoge druge slike i snimci, dok se na jednom vidi i “Snepčet” koji je poslala ova devojka, a gde jasno kaže da su imali odnose.

Ukoliko se ove informacije pokažu kao tačne, Australijanac će biti u velikom problemu, preti mu krivično gonjenje, možda čak i zatvor.

Džoš Gidi je stigao u NBA ligu pre dve godine, kada ga je Oklahoma draftovala 2021. sa šeste pozicije.

Australijanac je ubrzo, već sa 18 godina uspeo da dođe i do prvog tripl-dabla, da bi i sa reprezentacijom imao dobre partije na nedavnom Mundobasketu, gde je proglašen za najboljeg mladog igrača.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka