Pratite nas preko:
Jogi Ferel; Foto: Twitter/OvoOno

Košarka

Hoće li navijači Partizana oprostiti “ružnu prošlost” Jogiju Ferelu? (VIDEO)

Američki plejmejker Jogi Ferel će, najverovatnije, biti novo pojačanje Košarkaškog kluba Partizan. U pitanju je bivši NBA igrač i član Cedevita Olimpije. Trenutno nastupa u Kini, u Šangaju, sa kojim bi trebalo da raskine ugovor i stigne u jato Željka Obradovića.

Navijači na Jadranu pamte ga kao “ubicu”, pre svega kada mu se “upali ruka” i uđe u šut. Veoma je temperamentan, može da dokrajči svakog protivnika, a to je pokazao baš protiv Partizana u prepunoj crno-beloj Areni. Bilo je to prošle sezone kada je Cedevita Olimpija slavila u Beogradu trijumf rezultatom 96:89.

Jogi Ferel je na tom meču postigao 15 poena, imao šest asistencija i proveo je na parketu 26 poena. Mogao je više, ali je bio isključen u samom finišu, kada je zaradio drugu nesportsku ličnu grešku. Prvu u prvom poluvremenu, a potom isključujuću u poslednjem minutu susreta.

Već tada je bilo jasno da će “sokići” ostvariti pobedu, pa je Amerikanac slavodobitno napuštao parket Arene. Slao je poljupce navijačima Partizana, koji su na to burno reagovali, čak i vređajući Ferela.

Zato će posebno interesantno biti ukoliko zaista dođe u Partizan i zaigra pred istom tom, crno-belom publikom. Hoće li mu partizanovci “oprostiti ružnu prošlost” i prihvatiti ga kao svojeg?

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka