Pratite nas preko:
Igor Duljaj; Foto: MN Press

Fudbal

Duljaj: Odgovornost je moja; Lazetić: Igrali smo i ranije ovako protiv Zvezde i Partizana

Trener fudbalera Igor Duljaj rekao je posle poraza od TSC-a (0:4) da mu je žao što su on i njegovi izabranici razočarali publiku koja je došla u velikom broju na stadion u Humskoj.

– Prvo želim da čestitam gostima! Postigli su četiri gola, tri iz prekida, što je nedopustivo za nas i to je moja odgovornost. Ekipi sam rekao da moramo da uđemo skoncentrisano u utakmicu i desilo se ono što sam i mislio da će se dogoditi. Bojao sam se da ne primimo na početku gol, a mi smo primili tri. Ne umanjujem pobedu TSC-a. Igrali su odlično. Žao mi je što smo razočarali publiku koja je došla u velikom broju – rekao je Duljaj za TV Arena Sport posle prvog poraza Partizana u sezoni.

Njegov kolega Žarko Lazetić blistao je od sreće posle utakmice.

– Jeste li videli ovu igru? Bravo. Šta reći posle ovoga. Mi smo celu utakmicu odigrali izvanredno. Dobro smo pripremili utakmicu, a igrači to sproveli u delo. Imali smo nekoliko utakmica protiv Zvezde i Partizana ovakvih, ali kao da smo sada sazreli, da možemo ovako da igramo svo vreme. Ovo je neverovatno ovako pobediti ovde, na ovakav način. Sada treba spremiti igrače za naredne utakmice, da ih vratim u realnost, ali mislim da će da budu pravi. Partizan izgleda gubi samo sa 4:0, 5:0, a onda pobeđuju. To im i želim, opet do nas, da bi i oni bili zadovoljni – poručio je Lazetić.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal