Pratite nas preko:
Philadelphia Eagles quarterback Jalen Hurts celebrates after scoring the game winning touchdown against the Buffalo Bills during overtime in an NFL football game Sunday, Nov. 26, 2023, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Džejlen Hrts, Foto: Beta/AP Photo/Matt Slocum

Još sportova

Meč sezone u Filadelfiji, a čovek sa slike je heroj: Čifsi lagani protiv redovne mušterije, Denver sa Pejtonom postao nepobediv

Spektakularan meč odigran je na “Linkoln Fajnenšnal Fildu”, u Filadelfiji, gde su Iglsi spektakularnim preokretom posle produžetka pobedio Bafalo 37:34.

Možda i najbolju utakmicu dosadašnjeg toka NFL sezone videli smo u Pensilvaniji sa mnogo preokreta.

Počelo je tačdaunom Hrtsa, ali su Bilsi uzvratili sa dva tačdauna i jednim fild golom za 17:7 do kraja poluvremena. U trećoj četvrtini je viđen po jedan tačdaun na obe strane i onda ludnica u poslednjoj deonici.

Hrts je bacio dva tačdauna za preokret 28:24, ali Bafalu je ostalo prilično vremena do kraja i naravno da su ga iskoristili. Činilo se da im je pobeda na dohvat ruke kada je Dejvis na dva minuta pre kraja uhvatio tačdaun dodavanje za 31:28.

Međutim, Iglsi se ne predaju i fild golom uspevaju da izbore produžetak. Bilsi fild-golom ponovo su prvi koji stižu do vođstva. Ali ne zadugo, kvoterbek Hrts je fenomenalnu igru krunisao svojim drugim istrčanim tačdaunom na meču za novi preokret i pobedu.

Filadelfija ostaje sa samo jednim porazom u sezoni i deluje kao najozbiljniji kandidat da se i drugu godinu zaredom nađe u plej-ofu. Bafalo će morati da traži na drugom mestu pobede koje bi mogle da mu donesu plasman u plej-of.

Čifsi lagani, Denver pet u nizu

Aktuelni NFL šampioni, Čifsi, stigli su do rutinske pobede protiv Rejdersa u Las Vegasu 31:17. Iako su domaćini vodili 14:0, jednostavno nisu imali snage da izdrže protiv moćnog Kanzasa.

Do kraja poluvremena gosti su stigli do izjednačenja, a u drugoj polovini meča rutinski odradili posao predvođeni Mahomsom. Ovo je bio 12. trijumf Čifsa nad Rejdersima u poslednjih 6 godina.

Denver je postao nepobediv sa Šonom Pejtonom i sada se ozbiljno uključio u trku za plej-of. Bronkosi su protiv Klivlenda 29:12 stigli do petog uzastopnog trijumfa. Sada su na samo jednu pobedu od mesta koje vodi u doigravanje.

KVOTE: Minesota 1,65 – Čikago 2,27

NFL – 12. KOLO

Četvrtak

Detroit Lajons – Grin Bej Pekers 22:29
Dalas Kaubojs – Vašington Komanders 45:10

Petak

Sijetl Sihoks – San Francisko Fortinajners 13:31
Njujork Džets – Majami Dolfins 13:31

Nedelja

Atlanta Falkons – Nju Orleans Sejnts 24:15
Sinsinati Bengals – Pitsburg Stilers 10:16
Hjuston Teksans – Džeksonvil Džeguars 21:24
Indijanapolis Kolts – Tampa Bej Bakanirs 27:20
Njujork Džajants – Nju Ingland Petriots 10:7
Tenesi Tajtens – Karolimna Panters 17:10
Arizona Kardinals – Los Anđeles Rems 14:37
Denver Bronkos – Klivlend Brauns 29:12
Las Vegas Rejders – Kanzas Siti Čifs 17:31
Filadalfija Igls – Bafalo Bils 37:34 p. p – 34:34

Ponedeljak

Los Anđeles Čardžers – Baltimor Rejvens 10:20

Utorak

Minesota Vajkings – Čikago Bers 2.15h

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova