Pratite nas preko:
Rodrigo Real Madrid španska La liga

Besplatni tipovi

Bez keca u Madridu, ali će doći u San Sebastijanu. SOCCER kombinacija u “Kamenolomu”

Različite znakove očekujemo u Madridu i San Sebastijanu, dok u Bragi idemo na sigurniju varijantu sa SOCCER kombinacijom.

Liga šampiona        5. kolo

Sreda, 21.00

Real Madrid – Napoli    

Real je u velikom stilu nanizao četiri pobede i obezbedio fazu eliminacija. Bod im je dovoljan da obezbede prvo mesto i samim tim bi gostovanje Union Berlinu bilo bez imperativa. Napoli je imao zicer protiv Union Berlina koji nisu iskoristili (1:1), ali je jasno da su dosadašnjim učinkom (2-1-1) na dobrom putu da se plasiraju. Domaći su bez bitnih Vinicijusa, Kamavinge, Čuamenija i Arazibalage. Gosti su kompletni.

Predlog: X2 (1.98), GI1-2 (2.45)

Real Sosijedad – Salcburg       

Baskija će imati predstavnika i u narednoj fazi LŠ, nezavisno od toga šta će Sosijedad uraditi na ovoj utakmici. Ukoliko krenu agresivno kao protiv Benfike, male su šanse da se Pavlovićeva ekipa može izvući. Rasterećenost i kvalitet koji imaju domaći, trebalo bi da budu dovoljni za pobedu. Pritom, vrlo je važno obezbediti prvu poziciju, a svesni su da je to lakše učiniti sada, nego na gostovanju Interu.

Predlog: 1&3-6 (2.42), DI1+&II1+ (2.30)

Braga – Union Berlin     

Braga ima priliku koju ne sme da prokocka. Pobeda im otvara mogućnost da se u Napulju bore za plasman u sledeći krug. Naravno, pod uslovom da Napoli ne savlada Real u Madridu. Sve i da se to desi, Braga sa povoljnim rezultatom obezbeđuje plasman u LE, a mišljenja smo da su pre početka takmičenja i planirali takav scenario. Ako Union Berlin pobedi, ostaje u trci za LE, ali njihova igra trenutno nije dobra.

Predlog: 1X&0-3 (1.93), NG (2.25)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi