Pratite nas preko:
Brazilci FIFA
Nejmar, Foto: Beta/AP Photo/Bruna Prado, File

Fudbal

Kada li je stigao? Nejmar prevario ženu 92 puta!

Nejmar je pre izvesnog vremena pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, ali se i pored toga piše o njemu. Kada ne može u fudbalskim majstorijama, onda može o onima van terena. A, vala, bilo ih je. Makar tako pišu brazilski mediji.

Naime, kako je objavljeno, svetski superstar i saigrač Aleksandra Mitrovića i Sergej Milinković-Savića u Al Hilalu, bio je veoma aktivan van svog braka. On je svoju suprugu Brunu Bjankardi prevario tačno 92 puta. Čak je veliki broj tih “izleta” imao dok je ona bila u drugom stanju.

Bračni par je pre mesec dana dobio ćerku, ali su sada razvedeni. To je potvrdila Bjankardi kada joj se “usijao” telefon od poziva novinara.

– Ovo je privatna stvar, ali budući da me često povezuju s vestima, sumnjama i sprdnjama, htela bih vas obavijestiti da nismo u vezi. Mi smo Mejvini roditelji i to je razlog naše veze. Hvala vam – rekla je Bruna Bjankardi.

Bruna ima 29 godina, bivši je student marketinga. U životu se bavila manekenstvom, a sada je poznata influenserka. Nejmar je za nju bio ozbiljan “ulov” pošto je težak više stotina miliona evra. Trenutno u Saudijskoj Arabiji zaražuje para koliko ne može da prebroji i njihova je ćerka, zasigurno, obezbeđena za ceo život.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal