Pratite nas preko:
U Marselju golovi

Besplatni tipovi

U Marselju samo golovi, a još tri meča prilika za zaradu

Derbi, po imenima, čeka nas na Velodromu u Marselju gde golovi ne smeju izostati, dok ništa manje zanimljvi dueli neće biti ni ostali u Ligi Evrope. Naš akcenat će biti na Filipu Đuričiću, imenjaku mu Mladenoviću i treneru Ivanu Jovanoviću na istoku Španije. Ove i još mnogo predloga možete videti u našoj sekciji Besplatni tipovi.

Liga Evrope         5. kolo

Četvrtak 21.00

Liverpul – LASK

Iako je poražen u Tuluzu rezultatom 3:2, tim Liverpula nije ugrožen, ali je napravio problem Unionu Sen Žiloa i baš LASK-u. Austrijski predstavnik nalazi se u nezavidnom položaju. Mnogo toga ne zavisi od njega, a posebno na „Enfild roudu”. Tamo „crveni” retko kome praštaju, bez obzira da li su im neophodni bodovi. LASK navija da Tuluz savlada Union pa da u poslednjem kolu pokuša da uskoči na poziciju broj tri.

Predlog: I2+&3+ (2.07), 1&I<II (2.10)

Viljareal – Panatinaikos

Viljareal (kao i Makabi) ima meč manje, tako da tabela Grupe F nije baš realna. Ren je u najboljem položaju. Jovanović mora da igra na pobedu protiv „žute podmornice” kako bi prekinuo očajan niz (remi pa dva poraza) koji je počeo posle pobede nad Viljarealom 2:0 u Atini. Domaćin non-stop menja trenere u nadi da će doći do željene igre i rezultata.

Predlog: I1-2&3+ (2.65), PG1&2+ (2.05)

Molde – Karabag

Karabag je prvi meč dobio rezultatom 1:0, tako da Molde, ukoliko želi da se plasira u sledeću (kvalifikacionu) rundu koja donosi drugo mesto, mora da pobedi sa dva gola razlike. Sve to jer imaju isti broj bodova. Molde u ligi nije blistao. Čeka finale kupa i ovo mu je lepa prilika da popravi utisak protiv tima koji je već redovan učesnik sličnih mečeva, nije naivan i ima određen kvalitet.

Predlog: 1X&I1+II1+ (2.10), I<II (2.05)

Marselj – Ajaks

Marselj nema poraz, a dobro je kalkulisao pošto je posle dva startna remija, ostvario dva trijumfa protiv AEK-a i sebe doveo u odličnu poziciju. Holanđani imaju previše uspona i padova, malo ih je stabilizovao novi trener, zna se da uvek igraju ofanzivno, a sad im je pobeda neophodna kako bi ostali u trci za prezimljavanje u Evropi mada nemaju poseban pritisak da se to i desi.

Predlog: I1+&3+ (1.82), 3-6 (1.73)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi