Pratite nas preko:
MIRKO IVANIC fudbaler Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv MITAR ERGELAS iz Novog Pazara na stadionu Rajka Mitica, Beograd 02.09.2023. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Novi Pazar, Superliga Prvenstvo Srbije, Crvena zvezda
Ergelaš (desno), Foto: MN press

Fudbal

Poznat prvi četvrtfinalista Kupa Srbije

Fudbaleri Novog Pazara plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije nakon što su kao gosti savladali Inđiju sa 3:2. U zanimljivom duelu pred nekoliko stotina gledalaca i po teškom terenu u srcu Srema puleni Siniše Dobrašinovića su se bolje snašli.

Svih pet golova viđeni su u prvom poluvremenu, a gosti su lako stigli do tri gola prednost za svega dvadesetak minuta igre. Bogdanovski u šestom, Ergelaš u 17. iz penala i 21. minutu, doneli su svom timu veliku prednost.

Ipak, uporni domaćini uspeli su da smanje preko Kojića u 29, a samo što je lopta krenula s centra u istom minutu Desančić je smanjio na 3:2.

Inđijci su u nastavku imali sjajnu priliku za izjednačenje, ali je golman Mirković sjajno odreagovao i sačuvao svoju mrežu. Novi Pazar je uglavnom pretio iz kontri, ali promene rezultata nije bilo.

Tako je Novi Pazar postao prvi tim koji je obezbedio prolaz u narednu rundu najmasovnijeg takmičenja.

Kup Srbije – 1/8 finala

Utorak
Inđija – Novi Pazar 2:3

Sreda
13.00: Radnički KG – Smederevo
13.00: Vršac – Napredak
15.30: Čukarički – Javor
15.30: Voždovac – Radnički SM
18.00: C. zvezda – Radnički Niš
18:00: Mladost GAT – Vojvodina

Četvrtak
16.00: Partizan – Grafičar

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal