Pratite nas preko:
Duljaj dva šamara

Fudbal

Duljaj pred Grafičar: Ako ne uđete kako treba slede dva šamara

Partizan je uspeo da se protiv Vojvodine oporavi od katastrofe od TSC-a. Vremena za uživanje nema, jer u četvrtak crno-bele očekuje Kup Srbije i meč protiv Grafičara. Trener Igor Duljaj upozorava da je u prošlosti i sam doživeo da u meč tim ne uđe kako treba pa dobije “dva šamara” i ispadne iz Kupa iako je favorit.

– Imamo motiv i mi i oni. Posebno njihovi igrači koji su mladi i žele da se dokažu protiv Partizana. To je legitimno i raduje me. Zbog toga ću od mojih igrača tražiti maksimalnu koncentraciju. Igrao sam i ja kup utakmice i ispadao od timova koji su slabiji od Partizana. Tako da ima mnogo primera, ako ne uđete kako treba dobićete dva šamara. Ne jedan nego dva… – kazao je Duljaj i dodao:

– Biće nekoliko izmena. Nikolić se vratio treninzima, pošto je imao blagu upalu pluća, ali nije bila naivna. U takvom stanju je i igrao utakmicu protiv TSC-a. Severina je počeo da trenira i shodno tome napraviću i neke izmene. Videćemo, jer čekam i da se završi današnji trening. Biće par mlađih igrača u sastavu, mogu da kažem da će igrati Trifunović, Jovanović je tu iz omladinaca i biće u protokolu, u zavisnosti od rezultata videćemo da li će imati priliku da se pokaže u prvom timu.

Kada je reč o Grafičaru, Duljaj je izdvojio nekoliko fudbalera.

– Tu su Ćurčić, Ajdar, Maksimović, to je ekipa koja kad ste mladi, onda imate energije, možete mnogo toga pokazati, oni su kao ekipa agresivni i ono što je kod njih najveći motiv jeste to što igraju protiv Partizana i žele da se pokažu u najboljem svetlu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal