Pratite nas preko:
Sferopulos
Janis Sferopulos; Foto: MN Press

Evroliga

Sferopulos iskren: Zabrinut sam!

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je, posle meča sa Valensijom, da su detalji odlučili pitanje pobednika i bio iskren kada je rekao da je zabrinut zbog nezalaganja u prvom poluvremenu. Košarkaši Crvene zvezde izgubili su na gostovanju od “slepih miševa” rezultatom 85:81, u utakmici 12. kola Evrolige.

– Bila je tesna utakmica na kraju, ponovo su odlučili detalji. Prvo poluvreme je pripalo Valensiji, drugo nama. Vratili smo se u utakmicu, imali svoje šanse na kraju i neke šuteve koje smo promašili. Mogli smo neke akcije bolje da rešimo i možda bi završnica bila drugačija – rekao je Sferopulos.

– Treća četvrtina je bila potpuno drugačija u smislu našeg pristupa. Ne znam zašto nismo spremni da se borimo od prvog minuta, kao što je to bilo u trećoj četvrtini. Zabrinut sam zbog toga, naravno. O tome moramo da pričamo, da radimo na tome da budemo bolji tokom svih 40 minuta – iskren je Sferopulos.

Crvena zvezda u narednom kolu Evrolige gostuje ekipi Baskonije, koja je ove večeri savladala Fenerbahče sa 80:79.

Drama, pa novi poraz

Još jednom su izabranici Janisa Sferopulosa priredili svojim navijačima i ljubiteljima košarke u Srbiji skakanje pritiska i ih na kraju razočarali.

Najbolji igrač utakmice, Brendon Dejvis, sa 21 poenom, je poenima sa linije slobodnih bacanja na 10 sekundi pre kraja doneo pobedu Valensiji protiv Crvene zvezde 85:81. Španski tim je prekinuo seriju od pet poraza u Evroligi.

Prethodno Miloš Teodosić nije pogodio trojku pri rezultatu 83:81 nakon jeftinog koša koji je postigao Harper i još jedan meč crveno-belih ove sezone je otišao u poraz. Već ko zna koji put ove sezone.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga