Pratite nas preko:
Kvota skoro 16

Besplatni tipovi

Lovimo opasnu kvotu na Real u Andaluziji, a nema iksa kod Gudelja i Rajkovića

Sjajni mečevi očekuju nas u 16. kolu La lige. Ne vidimo da će doći do iksa kod gostovanja Gudelja Rajkoviću, dok na Real Madrid lovimo opasnu kvotu protiv Betisa u gostima.

Španija       La liga 16. kolo

Subota

14.00 Alaves – Las Palmas

Alaves se solidno kotira jer je na svom stadionu pobedio ekipe koje su ugrožene (Almerija i Granada), a pošto je odoleo Majorki (0:0), može se reći da je u usponu forme i da vlada blagostanje. Las Palmas se toliko zaleteo da već može da mašta o izlasku u Evropu, a u kojoj decenijama nije igrao. Na poslednjih pet susreta ostvario je čak tri pobede.

Predlog: 1X&2+ (1.80), GG (2.15)

16.15 Betis – Real Madrid

Isključenje Beljerina u ranoj fazi meča omelo je Betis da kuražnije igra u Almeriji i osvoji tri boda pa je morao da se zadovolji remijem (0:0). Bila je to lepa prilika da nastavi uspešan niz i uhvati priljučak u trci za izlazak u Evropu. Real pobeđuje na svim frontovima iako mu je ekipa desetkovana i to je rukopis iskusnog trenera Ančelotija. Lider je i više gleda na Barsu (-4), nego na Đironu koja, takođe, ima 38 bodova.

Predlog: 2&2-5 (2.30), X-2&2+ (7.10)

NA KERAMICI SAMO ZA ONE ŠTO VOLE ADRENALIN

18.30 Viljareal – Sosijedad

„Žuta podmornica” pluta na sredini tabele što, svakako, ne zadovoljava ambicije kluba koji je redovno bio u vrhu. Za takav plasman treba serija pobeda, ali sada se namestio nimalo lak rival pa će možda navijači morati da se strpe. Zna se koliko je Sosijedad tvrd orah, malo se više posvetio Ligi šampiona i zbog toga kaska u šampionatu, kome će se maksimalno okrenuti od ove utakmice.

Predlog:  IGG&IIGG (15.8), 3+ (1.95)

21.00 Majorka – Sevilja

Majorka nije uspela da savlada Kadiz (zaostali duel 1:1) i Alaves (0:0) na dva uzastopna meča na ostrvu i to je već ozbiljan signal da joj se sprema najgori mogući rasplet. Sledi joj i treći meč na svom bunjištu, možda i presudan jer slobodan pad teško će neko zaustaviti. Ni Sevilja (0-4-1) nije u posebno dobrom raspoloženju. I dalje je na samo dve pobede u sezoni pa će morati da se prestroji. Ono što upada u iči jeste, da nema iksa kod Gudelja i Rajkovića.

Predlog: 2&2+ (4.20), 12&2-4 (2.25)

Piše: Miloš Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi